iPhone 13 9 ayda %98 pil sağlığı iyi midir?

murat solmaz

Kilopat
Daha fazla  
Nisan ayında almış olduğum iPhone 13 8. ayı devirdikten sonra yaklaşık 9 aylık bir sürede pil sağlığı %98'e düştü. Sizce nasıl bir değer? Kullanım olarak aşırı yoğun kullanımda günde 1,5 şarj yaptım, aksi takdirde gece takıp sabah alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu düzgün bir şarj döngüsüyle, çok yormadan kullandığında pil ömrü uzun bir süre %100 gidiyor. Düşmeye başlayınca (özellikle yeni telefon çıktığı zamanlarda ve iOS güncellendiği zamanlarda) birden düşmeye başlıyor pil sağlığı. %98 normal bir değer. Benim 1 sene önce aldığım 14 Pro'nun pil sağlığı şu an %86.

Son düzenleme:
Telefonu düzgün bir şarj döngüsüyle, çok yormadan kullandığında pil ömrü uzun bir süre %100 gidiyor. Düşmeye başlayınca (özellikle yeni telefon çıktığı zamanlarda ve iOS güncellendiği zamanlarda) birden düşmeye başlıyor pil sağlığı. %98 normal bir değer. Benim 1 sene önce aldığım 14 Pro'nun pil sağlığı şu an %86.
1 senelik cihazda %86 pil sağlığı çok düşük bir değer. Normalde cihazların 2 sene sonunda %80 pil sağlığına ulaşması beklenir. Senin telefonun daha aşağı düşecek gibi duruyor bu gidişle.

1 senelik cihazda %86 pil sağlığı çok düşük bir değer. Normalde cihazların 2 sene sonunda %80 pil sağlığına ulaşması beklenir. Senin telefonun daha aşağı düşecek gibi duruyor bu gidişle.

Vallahi yakın çevremde gördüğüm kadarıyla çok da kötü değil %86. Bu arada geçen sene ekim ayı gibi almışım telefonu yeni çıktığı zamanlarda. Ayda %1-2 düşüş normal galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı