iPhone 13 alınmaya değer mi?

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya bu xiaomiciler de o hesap paraları yetmiyor gelip kötülemeye başlıyorlar ikisi aynı fiyat olsa biri bile Xiaomi almaz adam gelmiş Canon al diyor adam sürekli yanında kameramı taşıyacak kamerayı cebine mi koyacak bu kadar saçma bir yorum daha görmemiştim hayatımda 6 yıl rahat kullanırsın imkanın varsa düşünme bile al geç buradakilere ne bakıyorsun asgari ücret alan adamın sarı sitede Porsche bakması gibi bir şey bunların ki.

iPhone 13 o alacağı Canon'dan iyi çeker. Film kameralarının yakaladığı kaliteyi yakalayabiliyor.
 
iPhone 13 o alacağı Canon'dan iyi çeker. Film kameralarının yakaladığı kaliteyi yakalayabiliyor.

Bende bunu diyorum profesyonel kameralardan aşağı bir kalır yani yok IPhone'un her şeyi yapabilirsin internete gir telefon olarak kullan kamera olarak ne istersen o kamerayı ne cebine koyabilirsin ne de fotoğraf çekmekten başka bir şey yapabilirsin.
 
11 alacağım fakat ekranı kötü ısınıyor pil bitiyor hemen diye şikayetler okudum 12 daha iyi diye düşünüyorum fakat şimdi 13'ün çıkmasıyla, fiyat farkı sadece 1 2 milyar olduğu için alınır mı değer mi sizce maalesef çok yenilik yapmamışlar13 de ve 120Hz yok diye yazı okumuştum:( bilmiyorum yorumlarınizi bekliyorum:)
iPhone 11 sahibiyim, ısınmıyor, pili bitmiyor, ekranı fena değil.

Bütçen nedir?
 
Çok zor soru, 4K 60 kare çekmek için Pro modelini alabilirdim (pro olmayanı da çekiyor biliyorum ama pro olanı tercih ederdim) ama işte ışık yetersiz olduğunda yine kameraya ihtiyaç duyuyorsun işin özü zor soru tabii ben direk video kayıt odaklı yaklaştım, ama iPhone şarj kısmını saymazsak ki 13'te durum nasıl bilemiyoruz veya bir süre sonra nasıl olacak bilemiyoruz, genel olarak oldukça kaliteli cihazlar Android sisteme alışamadım 4 yıldır.
 
Sony A6000 + A6400 sahibiyim. Kısa bir süre (6 ay emaneten) iPhone 11 kullandım. Dediğim gibi gündüz çekimi güzel, golden hour çekimleri tatmin ediyor ama güneş batınca karanlık görüntüyü aydınlık hale getirmek için ISO'ya abanıyor. Bu da kumlanma yaptığı için netliğin esamesi dahi okunmuyor.
Bu sadece iPhone özgü bir sorun değil, bütün mobil cihazlarda olan bir problem. Gönül isterdi ki bütün telefonlar büyük sensörlere sahip olsunlar ama şu anlık biraz zor gibi görünüyor.
 
Iphone 11 sahibiyim. Keşke şu cihaza bu kadar para verene kadar S20 FE Snapdragon alsaydım. Özellikle kamera ve ekran netliği olarak sınıfta kaldı. Tamam ufak tefek güzellikleri var fakat değmiyor fiyatına. İşlemci diye diye bir halta yarıyor sanki 2-3 yıl sonra daha da yenileri çıktıkça eskiyecek işte. O yüzden ucuz olanı alıp ortalama 3 yıla bir güncelleme taraftarıyım. İyi yanıysa ola ki ikinci el piyasası düşmezse satarken uygun fiyat olanağı tanıyor.
 
@KernelColonel Dostum çok basit bir konu. Neden derinlere çekiyorsun anlam veremedim. Parası var ise son model iPhone alması kadar doğal bir şey yok. En üst düzey amiral gemisi telefonlardan birisi. Para var ise alınır, yok ise bütçeye göre başka telefon alınır. Bu konu bu kadar basit. Sırf yüksek fiyat diye telefonları kötüleme huyunuzu çözebilmiş değilim açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı