iPhone 13 beyaz renk sarı gibi

Düz iphone 11 dediğiniz gibi beyazları gerçekten tam beyaz olarak gösterebilen son iphone. Ben de de 13 var sarımtrak değil diyenlere aldırmayın…. Onlar 11 ve öncesi eski iPhone’ların ekranlarını bilmeyenler. 11 sonrası değişen ekran ve isteseniz de kapanmayan bir true tone benzeri yazılım var artık tüm iPhone’larda, bu da ekranın sarımtırak olmasını sağlıyor, sensörler vasıtasıyla… gerçekten bende hiç sevmeyenlerdenim beyazları sıcak (sarımtırak) renkte görmekten…

Düz iphone 11 dediğiniz gibi beyazları gerçekten tam beyaz olarak gösterebilen son iphone. Ben de de 13 var sarımtrak değil diyenlere aldırmayın…. Onlar 11 ve öncesi eski iPhone’ların ekranlarını bilmeyenler. 11 sonrası değişen ekran ve isteseniz de kapanmayan bir true tone benzeri yazılım var artık tüm iPhone’larda, bu da ekranın sarımtırak olmasını sağlıyor, sensörler vasıtasıyla… gerçekten bende hiç sevmeyenlerdenim beyazları sıcak (sarımtırak) renkte görmekten…

IPS 800 küsur piksel ekran iyi miydi? Yerine göre sarartıyor sadece. O da göz sağlığını olumlu yönde etkiliyor.

düz iPhone 11 dediğiniz gibi beyazları gerçekten tam beyaz olarak gösterebilen son iPhone. Ben de de 13 var sarımtrak değil diyenlere aldırmayın…. Onlar 11 ve öncesi eski IPhone'ların ekranlarını bilmeyenler. 11 sonrası değişen ekran ve isteseniz de kapanmayan bir true tone benzeri yazılım var artık tüm IPhone'larda, bu da ekranın sarımtırak olmasını sağlıyor, sensörler vasıtasıyla… gerçekten bende hiç sevmeyenlerdenim beyazları sıcak (sarımtırak) renkte görmekten…

iPhone 13 Pro kullanıyorum ve ekranda dediğiniz gibi sararma durumu yok.
Daha önce iPhone 11'de kullandım fakat OLED ekranın ekranın daha iyi olduğunun taraftarıyım.

iPhone 13 mini kullanıyorum. Önceki telefonum iPhone XS ve yan sanayi OLED ekran vardı. Şu anki cihazımın ekranı True Ton açıkken beyazları daha sarımsı gösteriyor. Oda ışığı vs den alınan sensör bilgilerinden dolayı bu şekilde. True Ton kapattığımda beyazlar biraz daha beyaz/mavi tonuna kayıyor. Anladığım kadarıyla siz bunu kapatmanıza rağmen sarımsı görüyorsunuz. Sebebi panel farklılığı. Garanti kapsamına girmiyor ve değiştirmiyorlar. İade ettiyseniz mümkünse farklı yerden alın tekrar aynı panel denk gelmesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı