iPhone 13 hala alınır mı?

peter hale

Femtopat
Daha fazla  
Şu anki telefonum yavaslamaya başladı artık yeni bir telefon almam gerekiyor. iPhone 13 almayı düsünüyorum 2025 yılında hala alınır mı? Artıları eksileri neler?

Şu anki telefonum yavaslamaya başladı artık yeni bir telefon almam gerekiyor. iPhone 13 almayı düsünüyorum 2025 yılında hala alınır mı? Artıları eksileri neler?

Biraz daha bekleyip paranı biriktirip daha yeni bir modele geçsen daha iyi olur 15 Pro gibi. Ama 13 de fena değil vereceğin miktara bağlı.

2026 sonuna kadar güncelleme alıcak sonrasında güncellemsi son buluyor. Yeni bir telefon için az bir süre olarak düşünüyorum. Güncelleme konusunu sıkıntı etmem diyorsanız 2.el temiz alınabilir

Hocam kısaca 1. iPhone 15 çıkınca iPhone 13 satışı patladı 2. artılar: Kamerası iş görür normal bir bireye göre. Öyle uyum sorunuda yok pek fazla. Eksiler: Desteğinin ne zaman kesileceği belli olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı