W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 2 gün once iPhone 13 ile iOS 18'e geçtim. İnternete erisimimde problem yoktu ama su an internete bağlı olmasına ragmen ne WhatsApp ne Instagram ne de baska uygulamalar calismiyor. Hucresel veriyi de denedim ancak ise yaramadi, yardimci olur musunuz?
2 gün once iPhone 13 ile iOS 18'e geçtim. İnternete erisimimde problem yoktu ama su an internete bağlı olmasına ragmen ne WhatsApp ne Instagram ne de baska uygulamalar calismiyor. Hucresel veriyi de denedim ancak ise yaramadi, yardimci olur musunuz?
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2024 #2 Çalışmıyor derken açılmıyor mu yoksa açılınca hata mı veriyorlar? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Çalışmıyor derken açılmıyor mu yoksa açılınca hata mı veriyorlar? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Mesutcan24 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 785 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 ios 18 de çoğu kişi bu sorunu yaşıyor, sizinle alakası oldugunu düşünmüyorum, düzelir büyük ihtimal bir kaç gün içerisinde
ios 18 de çoğu kişi bu sorunu yaşıyor, sizinle alakası oldugunu düşünmüyorum, düzelir büyük ihtimal bir kaç gün içerisinde