iPhone 13 iOS 26.1'den 18.6.2'ye düşürülebilir mi?

TheAero

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim telefon gece kendiliğinden bunu yüklemiş. Bunu nasıl eski sürüme getiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık dönülmez, ben vehameti görür görmez geri dönmüştüm. Neden iPhone, bir sürüm çıkardığında milleti en az 2 major update kadar bekletir oldu anlamıyorum. Sen de yapamayacaksan kim yapacak bu işi?

Bir de şu geri dönememe saçmalığı var. Bırak adamlar, hizmet vermeye devam ettiğin imzalara dönebilsinler. 18.7.2 kullanan ben, telefonu iPhone 16 PM olan ben, 18.7.2'ye dönemeyen arkadaşım, telefonu yine iPhone 16 PM olan arkadaşım. Aynı telefon, aynı donanım ancak farklı limitler. Saçma.

Ben eski iPhone'u özledim :'( Niye her güncellemede mahvediyorlar telefonu? Ve hep aynı dizayn. Bulursam 0 ya da 0'a yakın iPod Classic alıp modlayıp onu kullanırım, eski tadı yok artık Apple'ın.

26 ile 18 arasında abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Iphone SE 2020 kullanıyorum. IOS 18'de nasıl ise 26'da da öyle çalışıyor.

Yani öyle abartılacak şekilde ya nasıl olur ,neden geri dönemeyiz gibi bir durum olmadı bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı