iPhone 13 Kasım indirimlerine girer mi?

REVENQUEL

Kilopat
Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. iPhone 13 almayı düşünüyorum sizce hemen sipariş vermeli miyim ya da kasım indirimlerini takip etmeye devam etmeli miyim? Fikrinizi merak ediyorum.

Selam. iPhone 13 almayı düşünüyorum sizce hemen sipariş vermeli miyim ya da kasım indirimlerini takip etmeye devam etmeli miyim? Fikrinizi merak ediyorum.

Alabiliyorsan bir an önce almaya bak. Yeni bir faiz indirimi olduğunda 13'ün fiyatı 30k in üzerine çıkabilir.

128 mi almalıyım 256 mı uzun süre kullanacak gibiyim ve ilk kez iPhone alacağım geri dönerseniz hemen sipariş vereceğim. Teşekkür ederim

Uzun süredir en az 256 GB depolama alanı olan cihaz alıyorum. Sadece uygulamalarım bile 130 GB alan kullanıyor. En az 256 GB modelini almanızı öneririm. Videolar ve fotoğraflar için 128 GB yetersiz kalabiliyor. Oyun da indirecekseniz depolama sorunu yaşayabilirsiniz.

Uzun süre kullanacaksan 256 GB al kafan rahat olsun.
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler az önce siparişimi verdim, iyi sosyaller iyi günler

Almışken 13 Pro alsaydıniz keşke uzun süre kullanım için o daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…