iPhone 13 kendi kendine kapanıyor açılıyor

Katılım
8 Ocak 2016
Mesajlar
2.201
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cihazım iPhone 13 hiçbir sıkıntı yokken kendi kendine mor ekran verip kapanıyor saatlerdir böyle. 5 dakika açık kalıyor kullanırken mor ekran ve kapanıp açılıyor sebebini anlamadım düşürmedim etmedim durduk yere oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
70fbe35f-e4bf-4ff8-b13c-e813de5787c3.jpeg


Eğer sorun böyle bir şey ise garanti kapsamında değiştirilecektir. Hemen başvurmanızda fayda var.
 
16.000 TL para ver ve böyle bir sorun yaşa. Saçmaymış açıkçası bayağı.

Parayla ne alakası var güzel kardeşim. Teknoloji bu hata- hatalı ürünler çıkabilir. Değiştirmezlerse sıkıntı.
Ne kadar saçma ya durduk yere böyle birşey olabilir mi çıldıracağım şuan da. İnanılmaz bir durum adamlarla yaşadığım şey birebir aynı
Vakit kaybetmeden aldığın yer neresi ise oraya götür değişimi talep et .
 
Parayla ne alakası var güzel kardeşim. Teknoloji bu hata- hatalı ürünler çıkabilir. Değiştirmezlerse sıkıntı.

Vakit kaybetmeden aldığın yer neresi ise oraya götür değişimi talep et .
Turkcellden aldım da, sıkıntı şu kullanacak başka bir cihazım yok ve yaptığım işte telefon olmazsa olmaz. Ne yapacağım bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Merhabalar. Cihazım kendi kendine donuyor. Pembe ekran oluyor ve kapanıp tekrar açılıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim, güncelleme yapamıyorum kapanıp açıldığı için sürekli olarak DFU mod falan her şeyi denedim. Şimdi servisin yolu gözüktü. Fakat cihazım henüz 2 aylık ve ne yere düştü ne sıvı teması var hiçbir şey olmadı. Garanti tamir önerirse bunu kabul etmek istemiyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?
(Cihazım geri yükleme yaparken yarıda kesildiği için artık recovery modda kaldı ve 3. parti programları denememe rağmen artık o ekrandan çıkmıyor.)
 
Bu sorun geçen günlerde bir arkadaşın daha başına geldi. Hemen garantiye gönderin. Yeni cihaz vereceklerdir muhtemelen. Apple Community'de bu sorunun cihaz değişimiyle sonlandığı söylenmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı