Arkadaşlar selamlar, uzun süredir iPhone 6S kullanıyorum ve yeni telefon alacağım. iPhone üzerinden devam etmek istiyorum fakat gerek sosyal medyada gerek farklı platformlarda ki yorumlar fikrimi değiştirmeye başladı. Hangisini almam gerektiği konusunda beni aydlatabilecek birisi varsa sevinirim.
Uzun süredir iPhone kullanıyorsanız iPhone 13 üzerinden devam etmenizi öneririm ama özellikle pil daha çok gitsin ve dosya kurma açısından biraz daha özgür olayım diyorsanız S23'ü de düşünebilirsiniz. S23 Ultra deseydiniz onu seçerdim fakat düz S23 ise IPhone'dan devam edilmesi taraftarıyım.
Hocam bütçesi 65bin tl olsa haklısınız ama32bin TL bütçeyi esnet diyebileceğimiz bir para mı ya o paraya 1 tane S23 bir tanede bluettooth kulaklık alınıyor. Hatta direkt S24 alırsın.