iPhone 13 mü Samsung S23 mü?

Hocamlar herkese cevapları için çok teşekkür ederim fakat fiyat üzerinden değil de şu şu yüzden böyle yapmalısın şeklinde tavsiyede bulunabilirseniz daha mutlu olurum, telefonu genellikle kamera, edit, alo demek üzerine kullanacağım oyun vs oynamıyorum bunları dikkate alırsanız sevinirim. Ekstra olarak S24 ile de kıyaslarsanız sevinirim.

Hocamlar herkese cevapları için çok teşekkür ederim fakat fiyat üzerinden değil de şu şu yüzden böyle yapmalısın şeklinde tavsiyede bulunabilirseniz daha mutlu olurum, telefonu genellikle kamera, edit, alo demek üzerine kullanacağım oyun vs oynamıyorum bunları dikkate alırsanız sevinirim. Ekstra olarak S24 ile de kıyaslarsanız sevinirim.
S24 ile kiyaslarsak s24 cok daha mantikli ve fiyat farkina deger. iPhone 13 eskidi hocam biraz artik, 2 ya da 3 senelik omru vardir.

S24 veya S24+ alırsanız bu dediğiniz tum konularda iPhone 13'ten çok daha üstün özelliklere sahip bir telefon alırsınız.

S23 Alın. 2K Bir ekran çözünürlüğü ile gerçekten çok iyi bir telefon.

eğer bütçe S24 e çıkıyorsa düşünmeden alın canavar gibi bir telefon.

Hocamlar beni en çok Samsung tarafına çeken durum yapay zeka desteği, 40k para verdiğim bir telefondan yazılım güncellemesi alamamak ve teknolojinin gerisinde bulunmak pek hoş gelmiyor açıkçası fakat hala aklımda IPhone'yi bulunduran tek kısım ise Samsung'dan IPhone'ye geçiş yaptığımda hissettiğim o rahatlık ve değişim hissiyatı, çoğu insanda IPhone'dan samsunga geçiş yaparken bu tarzdan hayal kırıklığı duyabilirsiniz şeklinde yorumlamış bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Hocamlar beni en çok Samsung tarafına çeken durum yapay zeka desteği, 40k para verdiğim bir telefondan yazılım güncellemesi alamamak ve teknolojinin gerisinde bulunmak pek hoş gelmiyor açıkçası fakat hala aklımda IPhone'yi bulunduran tek kısım ise Samsung'dan IPhone'ye geçiş yaptığımda hissettiğim o rahatlık ve değişim hissiyatı, çoğu insanda IPhone'dan samsunga geçiş yaparken bu tarzdan hayal kırıklığı duyabilirsiniz şeklinde yorumlamış bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Bu durum son zamanlarda tersine donmeye basladi, genelde Android'den IPhone'a gecenler Android'in alt cihazlarindan gectikleri icin memnin kalıyorlar. Şu anda ciddi bir fark yok aralarinda ama hala IOS'un biraz ustunlugu var, Pro serisi bir iPhone deseydiniz iPhone gecebilirsiniz derdim fakat duz seri dediginizden dolayi S23 onerisinde bulundum. S24 Ultra serisiyle beraber Apple'dan Samsung'a gecisler bayağı bir yukseldi bunu zaten S24 Ultra'nin yorumlarindan da anlayabilirsiniz, bunun baslica nedeni Samsung ozel fiyatlandirma yaptigindan dolayi aralarinda olusan ciddi fiyat farki ve IPhone'un bu fiyat farkina degecek bir durumda olmamasi. Bana gore hala genel acidan ustunlugu var IPhone'un ama duz serilerinin degil, o 60 Hz ekran bu yillarda kabul edilecek bir durum degil.

Hocam aksine ben 12 kullanıyorum yılbaşında Allah'ın izniyle S24 Plus'a geçeceğim. 12 ve 13 artık çok monoton ve yavaş tamam animasyonlar falan süper abi de Samsung ocakta gelecek One UI 7 Güncellemesiyle bütün animasyonları baştan aşağıya çok akıcı hale getiriyor. Bir de Ekran ve Kamera konusunda 12 ve 13 serisi düşük ışıkta berbat ötesi. Ben düşük ışık çekimleri yapan biriyim gerçekten 12 düşük ışıkta kötü bir iş sergiliyor. Ancak S23 ve S24 Serisi hem kamera hem ekran olarak beni çok cezbetti. İşte Galaxy AI olsun Google'ın Google circle Search özelliği olsun çok güzel yapmışlar. Ben pişman olacağını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı