iPhone 13 mü Samsung S23 mü?

Arkadaşlar selamlar, uzun süredir iPhone 6S kullanıyorum ve yeni telefon alacağım. iPhone üzerinden devam etmek istiyorum fakat gerek sosyal medyada gerek farklı platformlarda ki yorumlar fikrimi değiştirmeye başladı. Hangisini almam gerektiği konusunda beni aydlatabilecek birisi varsa sevinirim.

Uzun süredir iPhone kullanıyorsanız iPhone 13 üzerinden devam etmenizi öneririm ama özellikle pil daha çok gitsin ve dosya kurma açısından biraz daha özgür olayım diyorsanız S23'ü de düşünebilirsiniz. S23 Ultra deseydiniz onu seçerdim fakat düz S23 ise IPhone'dan devam edilmesi taraftarıyım.

Hocam 15 alinacagina biraz para eklenip 16 Pro Max alinabilir (!)

Saçmalık, 16 Pro Max alacağıma biraz daha koyar %51 hissedarlıkla Apple şirketini alırım(!)

Bence durumu biraz zorlayıp koyabilir hocam çok uzun süre işini göreceğini düşünüyorum 13 artık bir tık geride kaldı

Hocam bütçesi 65bin tl olsa haklısınız ama32bin TL bütçeyi esnet diyebileceğimiz bir para mı ya o paraya 1 tane S23 bir tanede bluettooth kulaklık alınıyor. Hatta direkt S24 alırsın.

Aalında fiyat olarak iPhone 13 S24 Plus ile aynı fiyatta. 2.el falan mı alacaksınız? Bu arada ben olsam yine S23 seçerdim ama merak ettim açıkçası.

Hocam biraz derken yaklaşık 32bin TL mi😀?

24'ün fiyatına dikkat etmemiştim 2. el gibi bir durum yok Android'e karar verirsem 24'e yöneleceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı