Arkadaşlar merhaba 8 aydır iPhone 13 kullanıyorum. Daha 2 hafta önce pil sağlığı yüzde yüzdeydi. Şimdi bir baktım yüzde 97'ye düşüvermiş. Ne ara oldu bu aylardır kullanıyorum. Normal bir durum mu sizce?
Normal. Bir anda düşebiliyor bazen. Ben 11 yaşındayken ayarlarda gezerken bir anda 5S'imin pil sağlığı %80'den %73e düştü telefon patlayacak sanıp camdan aşağı attım.
Normal. Bir anda düşebiliyor bazen. Ben 11 yaşındayken ayarlarda gezerken bir anda 5S'imin pil sağlığı %80'den %73e düştü telefon patlayacak sanıp camdan aşağı attım.
@Kasatra Bilgisayara 3utools indirip telefonu baglayip bakabilirsin. Veya Pil Döngüsü için Apple'in kestirme ayari vardi, onu kullanabilirsin ama onun icin 1-2 gun beklemek gerekiyor, 3utools ile direkt gorebilirsin.
Arkadaşlar merhaba 8 aydır iPhone 13 kullanıyorum. Daha 2 hafta önce pil sağlığı yüzde yüzdeydi. Şimdi bir baktım yüzde 97'ye düşüvermiş. Ne ara oldu bu aylardır kullanıyorum. Normal bir durum mu sizce?
Çok kafaya takmana gerek olan bir durum değil. Orijinal adaptör kullan, cihazı fazla sıcak tutma, şarjdayken sıcak olmasını sağlama, 20-100 kullan yeterli.
Bazen hiç düşmezken bazen bir anda düşebiliyor. Dediklerimi uyguladığın sürece %80 altına düşene kadar dert etmen gereken bir şey yok. Sonrasında cihazı değiştirmeyip kullanmaya devam etmek istersen servisten orijinal batarya ile değişimini sağlarsın.