iPhone 13 pil sağlığı düşmesi normal mi?

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 8 aydır iPhone 13 kullanıyorum. Daha 2 hafta önce pil sağlığı yüzde yüzdeydi. Şimdi bir baktım yüzde 97'ye düşüvermiş. Ne ara oldu bu aylardır kullanıyorum. Normal bir durum mu sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_4286.png
    127,8 KB · Görüntüleme: 39
Normal. Bir anda düşebiliyor bazen. Ben 11 yaşındayken ayarlarda gezerken bir anda 5S'imin pil sağlığı %80'den %73e düştü telefon patlayacak sanıp camdan aşağı attım.

Normal. Bir anda düşebiliyor bazen. Ben 11 yaşındayken ayarlarda gezerken bir anda 5S'imin pil sağlığı %80'den %73e düştü telefon patlayacak sanıp camdan aşağı attım.

İroni mi bu nsjsnsjdjmdmks.

Kafaya takmayi gerektirecek bir durum degil, kullanmaya devam et. 8 ayda %97 de gayet iyi zaten, tabii pil dongusu ve kullanim seklin de onemli.
100 den birden düşünce sıkıntı var sandım bende teşekkürler

Kafaya takmayi gerektirecek bir durum degil, kullanmaya devam et. 8 ayda %97 de gayet iyi zaten, tabii pil dongusu ve kullanim seklin de onemli.
Hocam peki pil döngüsüne telefondan bakılıyor mu bulamadımda ben

Son düzenleme:
Çok kafaya takmana gerek olan bir durum değil. Orijinal adaptör kullan, cihazı fazla sıcak tutma, şarjdayken sıcak olmasını sağlama, 20-100 kullan yeterli.
Bazen hiç düşmezken bazen bir anda düşebiliyor. Dediklerimi uyguladığın sürece %80 altına düşene kadar dert etmen gereken bir şey yok. Sonrasında cihazı değiştirmeyip kullanmaya devam etmek istersen servisten orijinal batarya ile değişimini sağlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…