iPhone 13 Pro 256 GB ikinci el alınır mı?

EvrimK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım iPhone 13 Pro 256 GB modelini 24 bin TL'ye almış fakat cihazı beğenmemiş. Bana, sana 18 bine veririm temiz cihaz, yeter ki bir tanıdığa gitsin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce alınır mı? Pil sağlığını sordum da daha yazmadı. Muhtemelen 100 dür. Teşekkürler.

Merhaba, bir arkadaşım iPhone 13 Pro 256 GB modelini 24 bin TL'ye almış fakat cihazı beğenmemiş. Bana, sana 18 bine veririm temiz cihaz, yeter ki bir tanıdığa gitsin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce alınır mı? Pil sağlığını sordum da daha yazmadı. Muhtemelen 100 dür. Teşekkürler.

Bir sıkıntısı yoksa alınabilir durumunuz müsaitse hocam. İyi fiyat. Kaç aylık cihaz ?

Cihaz Yakın Bir Zamanda Çıktığı İçin Sorunu Yoktur Ama siz yinede Ürünü İyice Kontrol edin

Hocam fiyat biraz ucuz arkadaşınız 6 bin lira zarar edecek bence cihazı elden düzgünce kontrol edin sorunsuzsa tabii ki alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı