Hiç biri bi 13 pro max etmez diye düşünüyorum.O fiyata şu dört telefon ve altındakileri alabiliyorsun.
Eki Görüntüle 2314509
Donanimsal anlamda cok daha iyiler nasil 13 pro max etmez ?Alınır.
Hiç biri bi 13 pro max etmez diye düşünüyorum.
iPhone 13 Pro hala alınır mı? Mantıklı mı?
O fiyata şu dört telefon ve altındakileri alabiliyorsun.
Eki Görüntüle 2314509
Alınır.
Hiçbiri bir 13 Pro Max etmez diye düşünüyorum.
Pro Max dememiş Pro demiş. Pro Max desede alınır mı? Tartışılır.
Donanımsal anlamda çok daha mı iyiler? Quallcomm Snapdragon 8 gen 2'nin, A15 bionic'ten ne kadar artısı var tam olarak? Snapdragon 8 gen 2 nin yapıpta A15 in yapamayacağı ne var tam olarak?İlla iPhone alacagim diyorsan cok guzel bir telefon lakin Androidde daha f/p alternatifler var. S23 Ultra guzel bir tercih olabilir.
Donanimsal anlamda cok daha iyiler nasil 13 pro max etmez ?
Zaten Pro max ile Pro arasında boyut dışında aman aman bi fark yok diye biliyorum.Pro Max sevmiyorum deneyimledim elime cok buyuk geliyor ve benim icin batarya ve ekran buyuklugu cok onemli faktorler degil ergonomik olmasi yeterli.
Androidci tayfayı anlamak zor.Pro Max dememiş Pro demiş. Pro Max desede alınır mı? Tartışılır.
@ZyRo36 Hocam beğenmedim atmak yerine soruma cevap verebilirsiniz. Sd 8gen2 nin yapıpta A15 Bionic'in yapamayacağı ne var ve bunun dışında ne gibi donanımsal farkları var?Donanımsal anlamda çok daha mı iyiler? Quallcomm Snapdragon 8 gen 2'nin, A15 bionic'ten ne kadar artısı var tam olarak? Snapdragon 8 gen 2 nin yapıpta A15 in yapamayacağı ne var tam olarak?
Zaten Pro max ile Pro arasında boyut dışında aman aman bi fark yok diye biliyorum.
Androidci tayfayı anlamak zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.