iPhone 13 Pro için batarya önerisi

knakn

Picopat
Daha fazla  
2022 Ocak'tan beri kullandığım iPhone 13 Pro pil sağlığım şu anda %81 seviyesinde ve 3 yılın sonunda memnun etmeyecek kıvama geldi.
Değişmeyi planlıyorum ancak hangi marka tercih etmeliyim?
Orijinal batarya biraz tuzlu, sanırım yan sanayi tercih edeceğim.
Deji bataryaların yan sanayiler arasında en kaliteli olduğunu okumuştum. Web sitelerinde 3300MAh'lık bataryaları 1100₺, mantıklı mı?
Bir de iPhone 13 Pro'nun orijinal bataryası 3095MAH iken Deji'nin iPhone 13 Pro için ürettiği 3300 mAh, mAh daha yüksek olması iyi mi?

2022 Ocak'tan beri kullandığım iPhone 13 Pro pil sağlığım şu anda %81 seviyesinde ve 3 yılın sonunda memnun etmeyecek kıvama geldi.
Deji bataryaların yan sanayiler arasında en kaliteli olduğunu okumuştum. Web sitelerinde 3300MAh'lık bataryaları 1100₺, mantıklı mı?
Bir de iPhone 13 Pro'nun orijinal bataryası 3095MAH iken Deji'nin iPhone 13 Pro için ürettiği 3300 mAh, mAh daha yüksek olması iyi mi?

Hocam yan sanayi diyorsanız Deji iyidir ama Baseus bakın derim Baseus onun da üstüdür ve yan sanayinin zirvesidir fakat ben size yine orijinal öneririrm böyle işlerde orijinalden şaşmayın.

Hocam yan sanayi diyorsanız Deji iyidir ama Baseus bakın derim Baseus onun da üstüdür ve yan sanayinin zirvesidir fakat ben size yine orijinal öneririrm böyle işlerde orijinalden şaşmayın.

Baseus'un iPhone 13 Pro için olan bataryasını bulamadım ama biraz daha okuma yapınca Deji'nin 1 yıl sonunda performansının bayağı düştüğünü okudum bundan dolayı biraz işkillendim açıkçası.

Orijinal 3500₺ iken, Deji 1100₺ + batarya değişimi işçiliği şeklinde maliyetleri olacak o yüzden bakalım diğer arkadaşlar ne diyor ona göre hareket edeceğim.

Hocam orijinal çıkma batarya taktırın derim. FP Pro gibi yerlere verirseniz takarlar.

Kullandığım bütün iPhone telefonlara Deji güçlendirilmiş batarya taktım, bilinmeyen parça uyarısı dahi almadım. Çok da memnundum öneririm.

Cihaz hala güncel ve güzel bir cihaz, 2-3 sene daha kullanırım diyorsanız parayı dert etmeden orijinal taktırın derim. Parasına değiyor. iPhone 11 için orijinal değişim yaptırmıştım ekim ayında gerçekten pil süresi ilk güne yakın olmuştu. Orijinal taktırırsanız 6 ay garantisi oluyor.

Yan sanayi alınmaz hocam. Ya telefonu satıp model yükselt ya da orijinal batarya taktır derim.

Yeni konular

Geri
Yukarı