iPhone 13 Pro kutudan hangi iOS sürümü ile çıkıyor?

Üretim yılına göre değişiyor diye biliyorum. Ben yıllar önce iPhone 4S aldığımda iOS 7 yüklü olarak çıkmıştı.

Merhaba, öncelikle kısa bir sorum olacaktı.
Kapalı kutu 0 yeni açılan bir iPhone 13 Pro cihazı hangi iOS sürümü ile açılır?

13 Pro serisi son modelken bir 13 Pro alsaydın iOS 15 ile çıkardı. Günümüzde ise gerçekten hiç ellenmemiş ve sıfır kutulusunu bulduğunu varsayıyorum( bulamazsın %95) o zaman da iOS 17 veya iOS 18 ile çıkar.

13 Pro serisi son modelken bir 13 Pro alsaydın iOS 15 ile çıkardı. Günümüzde ise gerçekten hiç ellenmemiş ve sıfır kutulusunu bulduğunu varsayıyorum( bulamazsın %95) o zaman da iOS 17 veya iOS 18 ile çıkar.
Hocam Arkadaşım aldı daha 1 hafta olmadı. ios 17 vardı telefonu açtığında. Bildiğin üzere pil kapasitesi 3095 mah. Şarjın çabuk tükendiğini söyledi. Zamanla düzelir mi batarya kendisini kalibre eder mi? Teşekkürler yardımınız için 🙏🏻

Hocam Arkadaşım aldı daha 1 hafta olmadı. ios 17 vardı telefonu açtığında. Bildiğin üzere pil kapasitesi 3095 mah. Şarjın çabuk tükendiğini söyledi. Zamanla düzelir mi batarya kendisini kalibre eder mi? Teşekkürler yardımınız için 🙏🏻
1-2 hafta içinde biraz daha iyi kalibre edecektir. Arkadaşına söyle, cihazını bir sonraki iPhone’unu alana kadar hiç güncellemesin. Emin olmalısınız kutudan çıkan sürüm en iyi ekran süresini veren sürüm olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı