iPhone 13 Pro Max 128 GB Yurt Dışı Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

BlackeagLee

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
665
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iş yerinden bir arkadaş var 3 ay kalmış. IMEI kapanma süresi cihaz 3 aylık ben pasaporta kayıt ettireceğim süreci biliyorum. 13500 TL'ye verecek bana alınır mı sizce? Cihaz orijinal mi nasıl anlaşılır neye dikkat edeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Play store'ye de App Store kılıfı giydiriyorlar artık. En iyisi Apple sitesinden seri numarasını kontrol edin. Face id, true tone gibi özelliklere bakın eğer yoksa ekran değişmiş demektir. Ve genele gidip sorunlarına bakın, pil sağlığına bakın. Kayıt ettireceksiniz yılbaşına kadar ettirin çünkü 6200 TL olacak.
 
Play Store'ye de App Store kılıfı giydiriyorlar artık. En iyisi Apple sitesinden seri numarasını kontrol edin. Face ID, true tone gibi özelliklere bakın eğer yoksa ekran değişmiş demektir. Ve genele gidip sorunlarına bakın, pil sağlığına bakın. Kayıt ettireceksiniz yılbaşına kadar ettirin çünkü 6200 TL olacak.

Bunlara cihazın hakkında kısmına girerek mi yapmam gerekiyor nasıl?
 
Bunlara cihazın hakkında kısmına girerek mi yapmam gerekiyor nasıl?

Hocam ayarlardan genele gidiyorsunuz orada parçalar kısmında değişen varsa sorun diye belirtiyor belirtmezse değişmemiş demektir ama alınca direkt olarak telefoncuya götürün içini açsın kontrol etsin.
 

Geri
Yukarı