Çözüldü iPhone 13 Pro Max 256 GB çekiliş kazandım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
20 Ağustos 2019
Mesajlar
1.596
Makaleler
1
Çözümler
27
Yer
Bursa
Merhaba,
Cuma günü Instagram'da bir çekiliş gördüm çekilişi yapan profil sadece aracı, ( takip ettiğim dijital key satan profil ) talimatları yaptım, bir gün sonra baktım DM'den mesaj geldi mesajın ekran görüntüsünü atarım, benden isim soy isim, telefonu gönderecekleri adres bir de telefon numarası istedi ve bende verdim.
Çekilişi yapan profil story atıyor kargo storysi falan onlarında resimlerini atarım.
Bilmiyorum güven için mi yapıyorlar bunu bir de telefonun fiyatına baktım 44 bin TL, ailem de diyor bana kim kime 44 bin TL'lik telefonu beleşe vermiş para isterler senden sonra diye kızdılar.
Bende anlık olarak profile 'almaktan vazgeçtim ' yazdım.
Gerçek mi yalan mı emin değilim. Bir de kimliğimi, kredi kartımı falan vermedim ki bana geçirsinler.
Yorumlarınız önemli.
IMG_20221205_004234.jpg

IMG_20221205_004249.jpg

Screenshot_2022-12-05-00-44-04-37.jpg
 
Hocam müsait olduğunuz zaman söyleyin de İstanbul'da size satabileceğim bir köprü var elimde :D

Şaka bir yana bunlar tamamen kimlik avcıları. Boş verin.

😀 Bir ara gelirim köprüye ihtiyacım vardı.
Şu an tedirgin olacak şey yok mu? Engelleyim gitsin mi? Sonra başıma belalar açılmasın.
 
Hocam para vs istememişler bir deneseydiniz ev tel nodan zarar gelmez. Ben de kazanmıştım ama bana çıkan çekilişte herkes kazanmıştı ahah.

Hocam iPhone 13 Pro Max'den bahsediyoruz 44 bin TL bu fiyata telefonu bence çekiliş yapmazsın zarar ederler biz herhalde alışık değiliz pahalı şeyi çekilişle kazanınca inanamıyoruz fakirlik ruhumuza işlemiş 😀 ucuz olsaydı belki normal karşılardık.
 
Fake bunlar isim soyad adres verdiğin zaman diyecekler ki telefonun bilmem ne vergisi var şunu öde yok bunu öde diye diye sizi bir güzel çarparlar. Fotoğraflar ben Fake'im diye bas bas bağırıyor çala çala piksel piksel olmuş.
 
Fake bunlar isim soyad adres verdiğin zaman diyecekler ki telefonun bilmem ne vergisi var şunu öde yok bunu öde diye diye sizi bir güzel çarparlar. Fotoğraflar ben Fake'im diye bas bas bağırıyor çala çala piksel piksel olmuş.

Korkutmayın engelleyim mi? Adresi de verdik eve bir şeyler gelmesin sonra.
 
Birkeresinde bilgisayar parçası satışı yapan bir firma takipçi kazanmak amacıyla genç elemanlar fake çekiliş düzenlediğini tespit etmiştim. Adamların profillerine kadar buldum. Çekilişi yapan kişi ile sonucu kazandı diye yazıp etiketlediği kişiler arkadaşı çıkmıştı.
 

Geri
Yukarı