iPhone 13 Pro Modelleri, Samsung 120 Hz LTPO OLED Ekran Kullanabilir

Hocam ondan değil. iOS iyidir ona lafım yokta. Bizim ülkede çok pahalı.(iPhone 7 Plus kullanıyorum.) Android cihazlar da kötü değil bence.
Android cihazlar kötü diyen olmadı.
"Android cihazlar da iOS cihazlar da kullanım amacı ve bütçeye göre tercih edilebilir cihazlar." demişim.
"Apple çöp." deyince fanboy gibi gözüküyorsunuz çünkü.
Anlamak istemeyen anlamaz bunu. Bosuna yormayin kendinizi hocam. Ama bir yandan da hakli sonuc olarak cok pahali ve en azindan bizim ulkemizde fiyatini hakedip etmedigi tartisilir.
Kullanım amacına göre dedim zaten hocam.

Tabletleri bilmiyoru ama Ali Güngör Hocam iPhone 13'lerde kullanılacak demiş. Kullanır bence tabletlerde de.

Ben hak etmediğini düşünüyorum. Eskiden ucuzdu diye aldım zaten. Telefon hastası da değilim. Ucuz bir Android de işimi görür benim. 20 bin TL diye biliyorum iPhone 12 Pro Max.
Evet ama yurt disinda vs. aldiginizda gercekten cok iyi bir isletim sistemi. Keske alabilsem 12 serisinden bir tane.

Ben hak etmediğini düşünüyorum. Eskiden ucuzdu diye aldım zaten. Telefon hastası da değilim. Ucuz bir Android de işimi görür benim. 20 bin TL diye biliyorum iPhone 12 Pro Max.
Pro Max modelleri günlük kullanıcıya hitap eden modeller değil. Şuan için günlük kullanıcı olup tercih edebileceğiniz cihaz Apple tarafında SE 2020(Bataryaya takmıyorsanız) veya bütçe varsa 12 Mini.
Kullanım amacına göre iki farklı ekosistemin modelleri var.

Pro Max modelleri günlük kullanıcıya hitap eden modeller değil. Şuan için günlük kullanıcı olup tercih edebileceğiniz cihaz Apple tarafında SE 2020(Bataryaya takmıyorsanız) veya bütçe varsa 12 Mini.
12 mini disinda normal 12 de alinabilir.

Samsung öncelikle tüm cihazlarında AMOLED, QLED, VA yerine OLED kullansın.

Aslında hiç alınmayacak fiyatta değil onlar ama yine de iyi bir Android telefonun fiyatlarının 1 ya da 2 tık üstünde. Paraya kıyıp alırsın aslında. 12 Mini 8600 TL. İndirimlerde falan 7 bin seviyesine iniyor.

Hocam başlıkda ltpo OLED yazıyor ama ltpo OLED yeni mi çıktı ltpo OLED nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı