en3s19
Decipat
Daha fazla
O da Apple'ın sorunu. Dolandırmayı seviyor demek ki.14 Pro fiyatı 55k.bence artık S23 le kıyaslanmamalı.
O da Apple'ın sorunu. Dolandırmayı seviyor demek ki.14 Pro fiyatı 55k.bence artık S23 le kıyaslanmamalı.
O da Apple'ın sorunu. Dolandırmayı seviyor demek ki.
Farklı forumlarda normal kameradan çekilen fotoğraf ile whatsapp’a yüklenilen fotoğraf arasında renk tonu farkı olduğunu gördüm. Fikrinizi merak ediyorum. Link yollayabilirim.S23 öneririm.
Farklı forumlarda normal kameradan çekilen fotoğraf ile WhatsApp'a yüklenilen fotoğraf arasında renk tonu farkı olduğunu gördüm. Fikrinizi merak ediyorum. Link yollayabilirim.
O zaman S23'ün de 20-25 bin aralığında değil 40-50 bin aralığında olması lazım.Dolandırmayla ne alakası var? Dolar 23,50 euro 25TL olmuş. Senin paran çöpün çöpü olmuş. Apple bu ortamda ne yapabilir?
O zaman S23'ün de 20-25 bin aralığında değil 40-50 bin aralığında olması lazım.
Şuan için konuşuyorum. Fiyatlar güncellendiği zaman o koşullarda konuşuruz.Merak etme Samsung'da fiyatları güncelleyecek. Sen S23'ün şu ortamda 25k fiyat bandında kalacağını mı zannediyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.