iPhone 13 yazılım güncellemesinde hata veriyor

Mâlfetto

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, uzun süredir güncellenmeyen iPhone 13 telefonumu iOS 18.3.2'ye güncellemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum.(ekran görüntüsü) uzun süredir güncellenmedi ve şu anda güncel sürümü 16.3.1.

1568038b-5622-473b-a78b-9fe17e1daf66.jpeg

arkadaşında da dediği gibi ITunes üzerinden güncelleme yapmak daha sağlıklı olacaktır.

Şu anda telefondan uzakta olduğum için bilgisayarla müdahale edemiyorum, ITunes üzerinden deneyemiyorum. AirPods'un bağlanmaması ile fark edildi zaten.

Vpn falan kullanıyor musunuz
Hayır hocam.

ITunes'ya da 3uTools gibi yazılımlarla güncelleme yapabilirsiniz.
Onun dışında izleyebileceğim bir yol var mı?

Wi-fi ağını değiştir, gerekirse hücresel veri ile dene. Hiçbiri olmazsa ayarlar-genel- sıfırla- ağ ayarlarını sıfırla diyebilirsin. Muhtemelen çözülecektir.
Sürümün gayet güzel 13 için. Neden güncellemek istiyorsun? Kamera kaliten düşecek ve pil sağlığın hızlıca eriyecek. Performansı da düşecek cihazın.

Wi-fi ağını değiştir, gerekirse hücresel veri ile dene. Hiçbiri olmazsa ayarlar-genel- sıfırla- ağ ayarlarını sıfırla diyebilirsin. Muhtemelen çözülecektir.
Sürümün gayet güzel 13 için. Neden güncellemek istiyorsun? Kamera kaliten düşecek ve pil sağlığın hızlıca eriyecek. Performansı da düşecek cihazın.
Öncelikle, airpods bağlanmadığı için güncelliyorum. Tüm ayarları sıfırlayıp da denedim ancak olmadı.

Yeni konular

Geri
Yukarı