iPhone 13 yere düştükten sonra nasıl kontrol edilmeli?

charlesvane7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 13 telefonumu cep hizasından koşarken asfalta düşürdüm. Görünürde hiçbir şey olmadı neleri kontrol etmem gerekli? İç aksanlarda sıkıntı olmus olabilir mi? İlk düşürüşüm.

Yani kamera üstüne düştüyse belki ona bir şey olmuştur. Aklıma gelen başka bir şey yok kameraya bir bak herhangi bir sıkıntısı var mı aşırı bulanıklık odak sorunu var mı bakın. Zaten öyle kolay kolay bir şey olmaz.

Kullandığım kılıf çok kaliteli değil ama kılıfın kamera çıkıntısı sert maddeden ve çok yüksek.

Bir şey olmamıştır dostum eğer kılıf varsa. Hani dışını kontrol etmekten başka yapabileceğin bir şey yok eğer içini açmayı düşünmüyorsan. En en en fazla parçaları kontrol eden uygulamaları falan indirip test ettirirsin.

Telefoncudan alma arkası sert plastikten olan bir kılıf görüntüde bir şey yok.

Telefoncudan alma arkası sert plastikten olan bir kılıf görüntüde bir şey yok.

Kaba plastik kılıflar düşüşte bayağı koruma sağlıyor.10. kattan atmadığın sürece bu tür darbeleri eşit şekilde kılıf kenarlarında dağıtabiliyorlar. 100 liraya mühendislik harikaları.

Zaten hocam öyle kolay kolay kırılmaz camlarında sertifikası da var aşırı sert kullanmadıkça hemen çat diye kırılmaz kılıf da varmış zaten.

Hocam dışı önemli değil de iç aksanlarında bir problem olabileceğini merak ettim.

arkası şeffaf sert plastik gibi birşey hocam sararmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…