iPhone 13'e iOS 18.3 güncellemesi yüklenmeli mi?

dgknn010

Decapat
Daha fazla  
iPhone 13 kullanıyorum pil sağlığım %75 aktif olarak iOS 18.2 (public betadayım) kullanıyorum yakın zamanda açık ekran sürem 7:30 saatlerden 5:30 6 saatlere kadar düştü pil sağlığım cihazı yorar mı? Pil performansı nasıl olur? iPhone 13 kullananlar cevaplarsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 13, pil sağlığım %92. Ama ben öyle pil sağlığına vs pek dikkat eden biri değilim. Telefonum mesai saatlerinde sürekli şarjda durur. Konuşacağım zaman vs çekerim şarjdan sonra tekrar takarım.

Sabah yaptım güncellemeyi.

Iphone 13, pil sağlığım %92. Ama ben öyle pil sağlığına vs pek dikkat eden biri değilim. Telefonum mesai saatlerinde sürekli şarjda durur. Konuşacağım zaman vs çekerim şarjdan sonra tekrar takarım.

Sabah yaptım güncellemeyi.
Anladım hocam ben de pil sağlığını önemsemiyordum ancak %78’den %75’e iki günde aniden düştü ve bu düşüşle beraber takılmalar başladı dokunma gecikmeli oldu bassam da basmamaya başladı donanımsal olarak bir sıkıntı yok ancak pil zamanla eskidiği için performans düşüş oluyor herhalde bunu güncellemeyle çözerler mi yoksa daha mı kötü olur bilemedim

Geri
Yukarı