iPhone 13'ten 12 Pro Max'a geçilir mi?

Krmdmrz

Hectopat
Selam.

Elimde iPhone 13 128 GB modeli var, 24 Kasım'a kadar garantisi mevcut. Yakın bir tanıdığımda 12 Pro Max 128 GB mevcut. 30 bine falan bırakıyor. 1 ay garantisi kalmış cihazın.

İki cihazın da hiçbir problemi veya kozmetik sorunu bulunmuyor.

13'ü ortalama 30 civarına satabiliyorum, 12 Pro Max'e üstüne bir şey koymadan geçebilirim.

Sizce 12 Pro Max'a geçmeye değer mi? Ne gibi artı ve eksileri olur? Pro hissiyat ve kalitesi hissettirir mi?

Neden geçmek istiyorsunuz ki?

Son düzenleme:
Gerek yok. iPhone 12 Pro da 6gb RAM var kamera kısmında Tele foto vs var ama iPhone 13'ün işlemcisi daha güçlü daha uzun ömürlü GPU olarak da iPhone 13 daha iyi daha verimli demek bu. Ayrıca çentik daha küçük 13 de onun farkında mısın bilmiyorum da ekran kasa oranı daha iyi yani.

Son düzenleme:
Selam.

Elimde iPhone 13 128 GB modeli var, 24 Kasım'a kadar garantisi mevcut. Yakın bir tanıdığımda 12 Pro Max 128 GB mevcut. 30 bine falan bırakıyor. 1 ay garantisi kalmış cihazın.

İki cihazın da hiçbir problemi veya kozmetik sorunu bulunmuyor.

13'ü ortalama 30 civarına satabiliyorum, 12 Pro Max'e üstüne bir şey koymadan geçebilirim.

Sizce 12 Pro Max'a geçmeye değer mi? Ne gibi artı ve eksileri olur? Pro hissiyat ve kalitesi hissettirir mi?
İlla ki Pro serisine geçmek istyorsan üzerine koyup iPhone 13 Pro’ya geç.

@BehzatAmirim @XienoN @Tesla Bobini @617210 @Wildshines @batuotgen10 @oalan

Değiştirmeyi düşünme sebeplerim;
Pro Max modellerinin daha büyük ve daha şatafatlı duruşu,
Kamera ve ekran boyutu konusunda farklı/daha iyi bir deneyim.

13 Pro Max'a geçmek için üzerine koyacak 15-20 bin liram olmadığı için ve temiz cihaz olduğu için 12 Pro Max cazip gibi gelmişti. Bir de ikinci el fiyatı 13'ten daha yukarıda gözüküyor.

@BehzatAmirim @XienoN @Tesla Bobini @617210 @Wildshines @batuotgen10 @oalan

Değiştirmeyi düşünme sebeplerim;
Pro Max modellerinin daha büyük ve daha şatafatlı duruşu,
Kamera ve ekran boyutu konusunda farklı/daha iyi bir deneyim.

13 Pro Max'a geçmek için üzerine koyacak 15-20 bin liram olmadığı için ve temiz cihaz olduğu için 12 Pro Max cazip gibi gelmişti. Bir de ikinci el fiyatı 13'ten daha yukarıda gözüküyor.
13 Pro Max yerine 13 Pro’ya geçin ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı