iPhone 13'ten S23'e geçtikten sonra düşünceler

EAÇ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer r9t
Merhaba arkadaşlar. Kişisel birkaç deneyimimi sizle paylaşmak istiyorum, bütçesi 30-40k bandında olan arkadaşların kafasındaki sorulara yanıt bulmak için. Ben yaklaşık 1 yıl önce iPhone 13 aldım. Evde babamda Samsung S23 vardı aklımda hep o cihaz bir yerlerınde kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde ona geçmek vesilesiyle iPhone 13'ümü sattım.

Babamın S23'ünü devraldım ve babama S24 satın aldım. Şimdi deneyimlerinden bahsedeceğim. Öncelikle uzun süre Apple fanboyluk yaptığım için çok pişmanım kesınlıkle aşırı yerinde bir karar almışım Android lobisine katılarak. Ekran, ekran olarak 60Hz'den 120 Hz geçince benim gibi yaşlı bir insan değilseniz devir atlıyorsunuz resmen. Hız olarak bir ekslık hissetmedim ama sanırım iPhone 13 düz model olduğu için soğutması yokmuş o yüzden oyunlarda vesaire ısınınca FPS aşırı drop yiyordu bunda öyle bir durumla karşılaşmadım. Evet sosyal medya olarak S23'te paylaşım yapınca görüntü kalitesi düşüyor bence influencer degilseniz o da pek onemlı degil ben sıradan bir kullanıcı oldugum icin cok etkilemedi beni ama genel kanaatim kesınlıkle S23 iPhone 13'ten kat kat üstün bir cihaz. Detaylı sorularınızı alabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Kişisel birkaç deneyimimi sizle paylaşmak istiyorum, bütçesi 30-40k bandında olan arkadaşların kafasındaki sorulara yanıt bulmak için. Ben yaklaşık 1 yıl önce iPhone 13 aldım. Evde babamda Samsung S23 vardı aklımda hep o cihaz bir yerlerınde kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde ona geçmek vesilesiyle iPhone 13'ümü sattım.

Babamın S23'ünü devraldım ve babama S24 satın aldım. Şimdi deneyimlerinden bahsedeceğim. Öncelikle uzun süre Apple fanboyluk yaptığım için çok pişmanım kesınlıkle aşırı yerinde bir karar almışım Android lobisine katılarak. Ekran, ekran olarak 60Hz'den 120 Hz geçince benim gibi yaşlı bir insan değilseniz devir atlıyorsunuz resmen. Hız olarak bir ekslık hissetmedim ama sanırım iPhone 13 düz model olduğu için soğutması yokmuş o yüzden oyunlarda vesaire ısınınca FPS aşırı drop yiyordu bunda öyle bir durumla karşılaşmadım. Evet sosyal medya olarak S23'te paylaşım yapınca görüntü kalitesi düşüyor bence influencer degilseniz o da pek onemlı degil ben sıradan bir kullanıcı oldugum icin cok etkilemedi beni ama genel kanaatim kesınlıkle S23 iPhone 13'ten kat kat üstün bir cihaz. Detaylı sorularınızı alabilirim. Teşekkürler.

Çok doğru bir karar almışsın kral Apple 15 Pro'dan 24 ultraya geçince bende bunun farkına vardım o fiyat segmenti bir telefon için tek görev yapabilmek aşırı kötü arka planda bir şey çalıştırmaması çok saçma st atınca yüklenmesini beklemek pff yani Samsung özgürlüktür.

Son düzenleme:
Bende oyle diyordum lakin Samsung benim yanıldıgımı fark ettirdi bence kesınlıkle baz model IPhone'den daha iyi Samsung'un güncel s modelleri bizzat kullandım.

Telefondan oyun oynamıyorum, ekosistem ve stabil çalışan bir OS için iPhone.

Ekosisteme diyecek lafım yok ama stabilizasyonda bir sorun yok hocam güncel s modellerinde.

Bende oyle diyordum lakin Samsung benim yanıldıgımı fark ettirdi bence kesınlıkle baz model IPhone'den daha iyi Samsung'un güncel s modelleri bizzat kullandım.
Pro model kullanıyorum fakat baz model bile olsa Android'e geçemem. AirPods'um, iPad'im ve MacBook'um varken olmaz ne yazık ki. Hatta elimde iPhone 8 falan bile olsa geçmezdim S23'e. Kişisel tercih elbette fakat iOS ekosistemi hiçbir Android'in veremeyeceği şeyleri veriyor. Telefonum olmasa bile her şeyi diğer cihazlardan halledebiliyorum.

Pro model kullanıyorum fakat baz model bile olsa Android'e geçemem. AirPods'um, IPad'im ve MacBook'um varken olmaz ne yazık ki. Hatta elimde iPhone 8 falan bile olsa geçmezdim S23'e. Kişisel tercih elbette fakat iOS ekosistemi hiçbir Android'in veremeyeceği şeyleri veriyor. Telefonum olmasa bile her şeyi diğer cihazlardan halledebiliyorum.

Hocam kusura bakmayın yanılıyorsunuz. Android yani Samsung'da bu konuda super. Evde Samsung tablet yeni nesıl televizyon ve Watch serisi var gayet Apple kadar tatmin ediyor hatta daha üstü diyebilirim.

Hocam kusura bakmayın yanılıyorsunuz. Android yani Samsung'da bu konuda super. Evde Samsung tablet yeni nesıl televizyon ve Watch serisi var gayet Apple kadar tatmin ediyor hatta daha üstü diyebilirim.
iPad'imi MacBook'umu ve Apple ekosistemi kulaklıklarımı (AirPods, Beats) bir iPhone kadar verimli kullanmama olanak sağlayacak mı?

IPad'imi MacBook'umu ve Apple ekosistemi kulaklıklarımı (AirPods, Beats) bir iPhone kadar verimli kullanmama olanak sağlayacak mı?

Apple ürünleriyle beraber iş yapmaz ben sadece Samsung'da tamamen Samsung ürünleriyle gayet stabil verimli hatta Apple'dan dolu dolu özellikleri var en basitinden televizyonuma gayet hızlı tablet telefonumu yansıtabiliyorum kayıpsız.

Ekosistem? Beyaz eşyasına kadar mevcut.
Stabilite? Piyasadaki en iyi 2 UI'dan biri.
Uzun ömür? 7 yıl güvenlik+7 Android sözü.
Ne kaldı Apple'da? Ham yapılmış elma :D
Artık bunların hiçbiri Apple almaya sebep değil.

S23'ün tek zayıf kısmı bence pil ömrü, işlemcideki kademeli mimariden yeteri kadar faydalanmıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı