P permix Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 iPhone 13'ün gece 2-3% şarj yemesi normal midir efendim? Hatta bazen 4% Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Nisan 2024 #2 Pıl yazılımı ıyı degıl, cıhaz adına normal. Aynı degerlerı ben de goruyorum IP13 ile.
V vacancy Megapat Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 142 Çözümler 2 19 Nisan 2024 #3 Arka planda uygulama yenileme gibi özellikler açıksa normal.
P permix Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 Leonidas02 dedi: Pıl yazılımı ıyı degıl, cıhaz adına normal. Aynı degerlerı ben de goruyorum IP13 ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler vacancy dedi: Arka planda uygulama yenileme gibi özellikler açıksa normal. Genişletmek için tıkla... Evet açıktı şimdi kapattım çok gerekli midır açık olması efendim
Leonidas02 dedi: Pıl yazılımı ıyı degıl, cıhaz adına normal. Aynı degerlerı ben de goruyorum IP13 ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler vacancy dedi: Arka planda uygulama yenileme gibi özellikler açıksa normal. Genişletmek için tıkla... Evet açıktı şimdi kapattım çok gerekli midır açık olması efendim
V vacancy Megapat Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 142 Çözümler 2 19 Nisan 2024 #5 permix dedi: Teşekkürler Evet açıktı şimdi kapattım çok gerekli midır açık olması efendim Genişletmek için tıkla... Ben de kapalı tutuyorum, açık olursa anlık olarak uygulama verileri güncelleniyor mesela mailler otomatik güncelleniyor ve anlık bildirim geliyor. Son düzenleme: 19 Nisan 2024
permix dedi: Teşekkürler Evet açıktı şimdi kapattım çok gerekli midır açık olması efendim Genişletmek için tıkla... Ben de kapalı tutuyorum, açık olursa anlık olarak uygulama verileri güncelleniyor mesela mailler otomatik güncelleniyor ve anlık bildirim geliyor.
P permix Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #6 vacancy dedi: Ben de kapalı tutuyorum, açık olursa anlık olarak uygulama verileri güncelleniyor mesela mailler için anlık bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler
vacancy dedi: Ben de kapalı tutuyorum, açık olursa anlık olarak uygulama verileri güncelleniyor mesela mailler için anlık bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.941 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #7 Arka planda uygulama yenilemeyi kapatsan da şarjını yiyecektir sabah kalktığında o değer yine düşecek. Soruna gelecek olursam normaldir.
Arka planda uygulama yenilemeyi kapatsan da şarjını yiyecektir sabah kalktığında o değer yine düşecek. Soruna gelecek olursam normaldir.