Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 345 Yer Skellige 21 Şubat 2024 #11 Tamamdır arkadaşlar galiba 15 alacağım teşekkürler cevaplarınız için iyi akşamlar.
eymendll Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #12 Ali Tolga dedi: Tamamdır arkadaşlar galiba 15 alacağım teşekkürler cevaplarınız için iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir ne yaptınız 15i aldınız mı? Bende şuan tam olarak aynı durumdayım deneyiminizi merak ettim
Ali Tolga dedi: Tamamdır arkadaşlar galiba 15 alacağım teşekkürler cevaplarınız için iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir ne yaptınız 15i aldınız mı? Bende şuan tam olarak aynı durumdayım deneyiminizi merak ettim
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 345 Yer Skellige 2 Ağustos 2024 #13 eymendll dedi: Hocam son durum nedir ne yaptınız 15i aldınız mı? Bende şu an tam olarak aynı durumdayım deneyiminizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama yaklaşık bir ay önce iPhone 15 aldım ve bence 14'ten daha iyi şarjı da 1 gün rahatlıkla gidiyor bence iPhone 15 tercih edin.
eymendll dedi: Hocam son durum nedir ne yaptınız 15i aldınız mı? Bende şu an tam olarak aynı durumdayım deneyiminizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama yaklaşık bir ay önce iPhone 15 aldım ve bence 14'ten daha iyi şarjı da 1 gün rahatlıkla gidiyor bence iPhone 15 tercih edin.