iPhone 14 pil sağlığı 5 ayda %99 oldu

Dikkat edin diyecek kadar bir şey yok önemsiz. Cihazı rahat rahat kullanabilir adam dolayısıyla bozulabilen cihazlar bu şekilde kendine limit koyması mantığa uyuyor mu? Size uyabilir tabi.
Yok benimde mantığıma pek uymuyor. Bunlar çok yeni cihazlar böyle manuel yöntemler bana saçma ve uğraştırıcı geliyor, ama herkes bundan bahsediyor kafam karıştı.

Bu nasıl bir hurafedir ya?
Kesinlikle hocam kendini kandırmaktan başka bir şey değil. %80 üstü muhabbeti mantıklı ancak en az %20'ye düşürme muhabbeti sallamasyondan başka bir şey değil.

Yok benimde mantığıma pek uymuyor. Bunlar çok yeni cihazlar böyle manuel yöntemler bana saçma ve uğraştırıcı geliyor, ama herkes bundan bahsediyor kafam karıştı.
Takmayın hocam %100 olduğunda gelen bildirim ve arka plan uygulamaları ile sürekli pil %99 %100 arasında dolaşacağı için uzun süre şarjda kullanmak veya bırakmak mantıklı değil.
Ama şarjı %100 olduğunda çıkarmak pilin sağlığını kötü etkilemez.
Tamamen yalan dolan.

Kesinlikle hocam kendini kandırmaktan başka bir şey değil. %80 üstü muhabbeti mantıklı ancak en az %20'ye düşürme muhabbeti sallamasyondan başka bir şey değil.
Yüzde 80 muhabbeti için telefonun "İyileştirilmiş Pil Şarjı" adında bir modu var işlevi sizin bahsettiğiniz muhabbet için değil mi?

Yüzde 80 muhabbeti için telefonun "İyileştirilmiş Pil Şarjı" adında bir modu var işlevi sizin bahsettiğiniz muhabbet için değil mi?
Benim bildiğim sadece hızlı şarjınız varsa 80'den sonra telefon şarjı daha yavaş doldurmaya başlıyor. O konu hakkında pek bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…