iPhone 14 Pro Derin Mor İçin Kılıf Önerisi

canberks

Kilopat
Katılım
5 Ekim 2016
Mesajlar
223



3. seçeneği telefonun görselliği kapanmasın diyecekler için ekledim, üsttekilere göre biraz fazla ucuz kaçmış diyenler olabilir. Onun nedeni; en kalitelisi olsa bile tüm silikon kılıfların sararıyor olması ve birkaç kere alınma gerekliliği olabilmesi. Apple markasının şeffafını eklemedim. Çünkü onun kenarları çok sert ve çıkarıp takarken telefonu çizebiliyor.
 
bu kılıflarda magsafe özelliği bulunmuyor.



AliExpress artık pek eskisi gibi değil ki ya gelmiyor ya da ekstra ücretler filan çıkıyor sonradan ya da ben doğru satıcı bulamıyorum.
Vergiyi direkt sistem kesiyor ve takipli kargoyla geliyor. Dediğiniz gelmeme olayı eskidendi. 1.5 haftada geldi son siparişim.
 
AliExpress'ten 3 5 tane renk renk alıp kullanın. 1200LIRA hakkedecek ne var bilmiyorum.

Silikon 1080 tl olmayı hakeder eder mi o bilinmez kişiye göre değişir hakedecek bir yön bulanda olabiliyor. Deri olanın tek farkı gerçek deri olması.

Vergiyi direkt sistem kesiyor ve takipli kargoyla geliyor. Dediğiniz gelmeme olayı eskidendi. 1.5 haftada geldi son siparişim.

Link verebilir misin?
 
Satıcı öneremem olumlu yorumları olan ve bol satışı olan bir satıcıdan satın alabilirsin. Kılıf aldığım satıcılar mağazasını kapatmış. 1000 lira vermektense 3 5 adet daha uyguna alıp sürekli değiştirebilirsin. En azından yıpranma süresi uzar.

1680221808520.png
 

Geri
Yukarı