iPhone 14 Pro donuyor

Daha fazla  
En son sürüm iOS güncel. iPhone 14 Pro telefonum. Birisini arıyorum sorun yok. Genel donma yok. Ama aramayı kapatmaya çalışıyorum. Kırmızı kapatma tuşuna basıyorum, basılmıyor ve donuyor. Karşı taraf kapatıyor ama onlar kapatınca benim telefonun ekranı donuyor. Ve tuş kilidiyle kapatıp, donmasını giderebiliyorum. Neden böyle yapar? Çözemedim, kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam garanti devam ediyorsa buralarda çözüm arayacağınıza direkt garantiye yollayın bence. Bende X vardı aynı sizin anlattığınız sorunlardan 2 kez garantiye gitti Xs ile değiştirdiler.

En son sürüm iOS güncel. iPhone 14 Pro telefonum. Birisini arıyorum sorun yok. Genel donma yok. Ama aramayı kapatmaya çalışıyorum. Kırmızı kapatma tuşuna basıyorum, basılmıyor ve donuyor. Karşı taraf kapatıyor ama onlar kapatınca benim telefonun ekranı donuyor. Ve tuş kilidiyle kapatıp, donmasını giderebiliyorum. Neden böyle yapar? Çözemedim, kafayı yemek üzere.

Ayarlar > erişilebilirlik > dokunma > kilit tuşunun aramayı sonlandırmasını önle.
Ayarlar > telefon > aramaları duyur > hiçbir zaman.
Kilit tuşu ile aramayı sonlandır seçeneğini açınca kilit tuşu ile kapatabildiğini iddia edenler var, Apple desteğin bu konuda pek yardımcı olmadığını belirtiyorlar ama konular genelde 2023'ten kalma Apple destek ile iletişime geçebilirsiniz, bu çözümler olmazsa veri yedekleyip sıfırlamak veya yazılımı baştan kurmak bir çözüm olabilir.

iOS 18.5 14 Pro Max kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Ama her cihazda sürüme uyumluluk değişebiliyor. Açıkçası böyle bir problemden gelen de olmadı. Yedek alıp tekrar yazılım atmayı bir denemek iyi olabilir.

Hocam iOS 18 ile mi başladı? Bu donma olayı evdeki 14 Pro Max'te de oluyor arada. iOS 18'den sonra başladı.
18 ile olmaya başladı evet.
Ayarlar > erişilebilirlik > dokunma > kilit tuşunun aramayı sonlandırmasını önle.
Ayarlar > telefon > aramaları duyur > hiçbir zaman.
Kilit tuşu ile aramayı sonlandır seçeneğini açınca kilit tuşu ile kapatabildiğini iddia edenler var, Apple desteğin bu konuda pek yardımcı olmadığını belirtiyorlar ama konular genelde 2023'ten kalma Apple destek ile iletişime geçebilirsiniz, bu çözümler olmazsa veri yedekleyip sıfırlamak veya yazılımı baştan kurmak bir çözüm olabilir.
Deneyeceğim çok teşekkürler.
iOS 18.5 14 Pro Max kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Ama her cihazda sürüme uyumluluk değişebiliyor. Açıkçası böyle bir problemden gelen de olmadı. Yedek alıp tekrar yazılım atmayı bir denemek iyi olabilir.
En son çare öyle yapacağım teşekkürler.

18 ile olmaya başladı evet.

Deneyeceğim çok teşekkürler.

En son çare öyle yapacağım teşekkürler.

Hocam ben sıfırlama falan gibi şeyler dışı fazla etkili bir yol olduğunu sanmıyorum. Zaman bulunca kendi 14 pm içinde aynısını yapacağım. İşe yarar mı bilmem ancak tek çare gözüküyor. Size de öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı