iPhone 14 Pro için aksesuar önerisi

Merhabalar, iPhone 14 pro için ekran koruyucu, şeffaf kılıf, güç adaptörü ve ekstradan da 1 metrelik lightening-usb (iphone 14 pro için değil) kablosu önerilerinizi bekliyorum.(Kaliteli olması şart) Bu saydıklarımı Apple'ın kendi sitesinden mi almalıyım, çok pahalıya gelir mi ? Aynı ürünleri, aynı kalitede daha ucuza alabilir miyim ? Eğer varsa, güvenilir satıcıysa öneride bulunabilir misiniz ?

Hocam şeffaf kılıf istemiştim.

www.akakce.com

Baseus Super Si PD 20 W Type-C to Lightning Kablolu Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz Baseus Super Si PD 20 W Type-C to Lightning Kablolu Hızlı Ev Şarj Cihazı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Super Si PD 20 W Type-C to Lightning Kablolu Hızlı Ev Şarj Cihazı özelliklerini incele, 299,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
Orijinali gibi kaliteli midir ?

Daha da kalitelisi var mı ? Alacakken iyi ve telefonu koruyan bir ekran koruyucusu almak istiyorum.

Orijinali gibi kaliteli midir?

Daha da kalitelisi var mı? Alacakken iyi ve telefonu koruyan bir ekran koruyucusu almak istiyorum.

Düzgün şeffaf Kılıf yok(Apple'ınkine 1K verilmez ), dandik markalar alınmamalı 40K'lık telefon için.

Orijinali gibi kaliteli midir?

Daha da kalitelisi var mı? Alacakken iyi ve telefonu koruyan bir ekran koruyucusu almak istiyorum.

Baseus gayet iyi, ekran korumayı safir almadıkça Spigen iyidir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı