Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 894 Çözümler 12 Yer İstanbul 30 Mayıs 2023 #11 EsatKa dedi: Şarj adaptörü ve 1 metrelik kablosu Apple'ın sitesinde 938 lira, orijinal adaptör ve kablo alın hocam. Genişletmek için tıkla... Kablo kutu içerisinde yok mu? Adaptör yok diye biliyorum çünkü.
EsatKa dedi: Şarj adaptörü ve 1 metrelik kablosu Apple'ın sitesinde 938 lira, orijinal adaptör ve kablo alın hocam. Genişletmek için tıkla... Kablo kutu içerisinde yok mu? Adaptör yok diye biliyorum çünkü.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 30 Mayıs 2023 #12 Wardom dedi: Kablo kutu içerisinde yok mu? Adaptör yok diye biliyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum hocam onu.
Wardom dedi: Kablo kutu içerisinde yok mu? Adaptör yok diye biliyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum hocam onu.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.368 Çözümler 10 30 Mayıs 2023 #13 cumali_032 dedi: 14 Pro alıp 150TL'lik şarj adaptörü almak istemezsiniz öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne gereksiz bir hesap bu verdiği cevaba bak.
cumali_032 dedi: 14 Pro alıp 150TL'lik şarj adaptörü almak istemezsiniz öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne gereksiz bir hesap bu verdiği cevaba bak.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 894 Çözümler 12 Yer İstanbul 31 Mayıs 2023 #14 EsatKa dedi: Tam olarak bilmiyorum hocam onu. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu adaptör değil mi? Amazon satıyor güvenilirdir zaten. Apple Store'a göre daha uygun.
EsatKa dedi: Tam olarak bilmiyorum hocam onu. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu adaptör değil mi? Amazon satıyor güvenilirdir zaten. Apple Store'a göre daha uygun.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 31 Mayıs 2023 #15 Wardom dedi: Amazon.com.tr Bu adaptör değil mi? Amazon satıyor güvenilirdir zaten. Apple Store'a göre daha uygun. Genişletmek için tıkla... Evet bu adaptörde Apple'a göre daha ucuz olması bana güven vermiyor, yine de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.
Wardom dedi: Amazon.com.tr Bu adaptör değil mi? Amazon satıyor güvenilirdir zaten. Apple Store'a göre daha uygun. Genişletmek için tıkla... Evet bu adaptörde Apple'a göre daha ucuz olması bana güven vermiyor, yine de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.