Herkese merhaba, benim 14 Pro bir cihazım var iOS 18 beta 7 yüklü iTunes ile 17.6.1 yapmak istiyorum yaptıktan sonra güncellemeler gelmeye devam edecek mi yoksa hiç güncelleme alamayacak mıyım? 2. olarak telefonum yurt dışı hattım kapanır mı?
Evet güncellemeler gelmeye devam eder. IOS 18 çıktığında bildirim alırsın.Herkese merhaba, benim 14 Pro bir cihazım var iOS 18 beta 7 yüklü iTunes ile 17.6.1 yapmak istiyorum yaptıktan sonra güncellemeler gelmeye devam edecek mi yoksa hiç güncelleme alamayacak mıyım? 2. olarak telefonum yurt dışı hattım kapanır mı?
Evet güncellemeler gelmeye devam eder. IOS 18 çıktığında bildirim alırsın.Herkese merhaba, benim 14 Pro bir cihazım var iOS 18 beta 7 yüklü iTunes ile 17.6.1 yapmak istiyorum yaptıktan sonra güncellemeler gelmeye devam edecek mi yoksa hiç güncelleme alamayacak mıyım? 2. olarak telefonum yurt dışı hattım kapanır mı?
Kesin bilgi değil mi ?Evet güncellemeler gelmeye devam eder. IOS 18 çıktığında bildirim alırsın.
Kesin bilgi değil mi?
Evet. Sisteminde sorun olanlarda iTunes üzerinden sıfırlama yapıyorlar sadece beta sürüm için değil. Mesela adam adam iOS 17 kullanıyor sabah bakıyor telefon açılmıyor iTunes üzerinden sıfırlıyor. Gelecek olan güncellemeler olursa güncellemeye devam ediyor.
İpsw diye bir siteden yüklüyorum yasal mı peki.
Öyle nasıl oluyorEvet ister oradan yükle ister iTunes kendisi indirip kursun fark etmez.
Hiç bir bilgi yok internetteGüncelleme devam ediyor diye duydum ama kesin diyemem. İnternetten araştırma yapabilirsiniz.
Öyle nasıl oluyor
Hiçbir bilgi yok internette
doğrumudur hocamITunes'e bağla telefonu. Telefon bilgisayar ekranına gelecek oradan IPhone'yi geri yükleye tıklıcaksın. Sonra sürümü indircek kuracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.