F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 25 Kasım 2023 #11 Benjamin the Ferel dedi: Telefonu yeniden başalttım ve tekrar arama yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kapalı olmasına rağmen arama yapılıyorsa ilk mesajımda da bahsettiğim gibi bir durum söz konusu olabilir.
Benjamin the Ferel dedi: Telefonu yeniden başalttım ve tekrar arama yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kapalı olmasına rağmen arama yapılıyorsa ilk mesajımda da bahsettiğim gibi bir durum söz konusu olabilir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 25 Kasım 2023 #12 Furkan1461 dedi: Wi-Fi kapalı olmasına rağmen arama yapılıyorsa ilk mesajımda da bahsettiğim gibi bir durum söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Wİ-Fİ açınca da olmadı. Yeniden başlattıktan sonra oldu. Şüphelenmeye başladım telefondan.
Furkan1461 dedi: Wi-Fi kapalı olmasına rağmen arama yapılıyorsa ilk mesajımda da bahsettiğim gibi bir durum söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Wİ-Fİ açınca da olmadı. Yeniden başlattıktan sonra oldu. Şüphelenmeye başladım telefondan.