iPhone 14 Pro Max kendi kendini sessize alıyor

Gencustad

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni kutusundan çıkan 14 Pro Max kendine kendine sessiz sesli yapıyor. Bazen ekrana her dokunduğumda bazen de her titreşimli geribildirimde. Bu sorunu yaşayan var mı? Tuşla alakalı değil yazılımsal gibi görünüyor.

Bana tuş problemi gibi geldi. Servise verirseniz muhtemelen sıfır cihaz verirler.

Bana tuş problemi gibi geldi. Servise verirseniz muhtemelen sıfır cihaz verirler.
Teşekkür Ederim. Cihaz yurt dışı olduğundan göndermek biraz sıkıntılı. Gönderme imkanı bulursam gönderecem fakat Kuveytte değişim olur mu güvenemiyorum. Zira sıfır cihaz tamir görsün istemiyorum.

Apple genelde ekran dışındaki sorunlarda direkt telefon değiştiriyor. Bu sesli sessiz geçişlerinde dinamik adada sesli ya da sessiz bildirimi geliyor mu? Geliyorsa tuşla ilgilidir bence.

Teşekkür Ederim. Cihaz yurt dışı olduğundan göndermek biraz sıkıntılı. Gönderme imkanı bulursam gönderecen fakat Kuveytte değişim olur mu güvenemiyorum. Zira sıfır cihaz tamir görsün istemiyorum.
Apple genelde ekran dışındaki sorunlarda direkt telefon değiştiriyor. Bu sesli sessiz geçişlerinde dinamik adada sesli ya da sessiz bildirimi geliyor mu? Geliyorsa tuşla ilgilidir bence.
Evet dinamik adada gösteriyor. O zaman tek çözüm Kuveyte göndermek gibi görünüyor

merhabalar sorun çözüldümü acaba bendede aynı sorun var

sorun ne yaptınız acaba çözüldü mü bende de aynı problem varda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…