Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #11 PhemiusTR dedi: Aynen öyle hocam normalde amacım ürünün kendisini görmek. Yoksa alırım zırh gibi bir kılıf geçerim. Cihazın estetiğini öldürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam magsafe hakkındaki yorumları inceleyin o zaman. Şahsen ben 100 TL verip telefonumun çizilmesini izleyemem. Magsafe kılıfının kenarları özel olarak üretilmiş diye biliyorum.
PhemiusTR dedi: Aynen öyle hocam normalde amacım ürünün kendisini görmek. Yoksa alırım zırh gibi bir kılıf geçerim. Cihazın estetiğini öldürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam magsafe hakkındaki yorumları inceleyin o zaman. Şahsen ben 100 TL verip telefonumun çizilmesini izleyemem. Magsafe kılıfının kenarları özel olarak üretilmiş diye biliyorum.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Şubat 2023 #12 AhmetRyzen dedi: Hocam bu kılıfın aynısı Adana'da Mısır Çarşısı'nda 250 YTL'ye satılıyor. 1000 YTL plastik kılıf için mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... YTL? Aynı olamaz kardeşim kesinlikle.
AhmetRyzen dedi: Hocam bu kılıfın aynısı Adana'da Mısır Çarşısı'nda 250 YTL'ye satılıyor. 1000 YTL plastik kılıf için mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... YTL? Aynı olamaz kardeşim kesinlikle.