Çözüldü iPhone 14 Pro Max pil düzeyi göstergesindeki turuncu ve yeşil işaret ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
IMG_0293.jpeg

Eklediğim gibi 6 ve 9 arası şarj sırasında turuncu gözüküyor ama gece 22 gibi taktığım kısım yeşil. Telefonu asla şarjda kullanmam bu renk farkının sebebi nedir?

Hızlı şarj etmemiş, yavaş etmiş demek oluyor.

Yavaş şarj etmesiyle alakalı bir şey değil. Pil tasarrufu açık olunca o şekilde gözüküyor %80 üzerine çıkınca ise pil tasarrufu kapanıyor ve yeşil'e dönüyor :D Yavaş şarj etmesini nereden çıkardınız anlamadım.

Yavaş şarj etmesiyle alakalı bir şey değil. Pil tasarrufu açık olunca o şekilde gözüküyor %80 üzerine çıkınca ise pil tasarrufu kapanıyor ve yeşil'e dönüyor :D Yavaş şarj etmesini nereden çıkardınız anlamadım.

Yeşil ⇢ iPhone şarjı 20% üstünde

Kırmızı ⇢ iPhone şarjı 20% altında

Sarı ⇢ Düşük Güç Modu

Turuncu ⇢ Yavaş Şarj

Hocam kullandığım şarj aleti harman’ın ve mfi sertfikası sorgusunda çıkıyor kalitesi hakkında gram şüphem yok. Yukarıda dediğim gibi şarjdayken kullanmıyorum telefonu. Muhtemelen tek seferlik birşeydi düzenli takip edip daha fazla olmaya başlarsa yeni konu açarım.

İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı