iPhone 14 Pro Max vs 3060'lı sistem

Seçimden sonra dolar tahminleri 25i gösteriyor her şey fırlayacak telefon fırlarsa bilgisayarda fırlar ha belki Apple ürünlerinin fırlama oranı PC'ye göre yüksek olabilir.

Seçimden sonra dolar tahminleri 25i gösteriyor her şey fırlayacak telefon fırlarsa bilgisayarda fırlar ha belki Apple ürünlerinin fırlama oranı PC'ye göre yüksek olabilir.

Evet dediğiniz gibi Apple ürünlerinin daha çok pahalı olması daha muhtemel. Ki olmasa da fırsatçı çok. Piyasanın durumunu hepimiz biliyoruz maalesef.

14 Pro Max dıyorum şahsen.

Hava atmayı çok seven biri değilim tam tersi hava atanlardan nefret ediyorum kullanırken utanırım o derece şimdi olaya gelirsek daha çok telefonla vakit geçirdiğim için iPhone istiyorum babamda diyor almışken iyisini alayım uzun süre kullan diyor makine mühendisliği düşünüyorum şimdi üniversiteye gideceksin sınava çalışmazsın üniversiteyi kazan laptop alırım diyor. Telefonu babamın pasaportuna kaydettireceğim ama hat annemin üstüne bir sıkıntı olmaz herhalde.

Dostum o telefonun sıfırı ciddi para eder kutusunu bile açmadan sat derim o kadar iyi bir telefona gerek yok aynı işlevi gören ve daha ucuz bir sürü telefon var kalan parayla da pc toplarsın ama sana kalmış bir şey tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…