iPhone 14 Pro Max vs 3060'lı sistem

Kaan68TURKEY

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF RTX 3060 Ryzen 5 5600
Meslek
Makine Teknikeri/Stajyer
Merhaba iyi Sosyaller. Şu anda A23 kullanıyorum. Telefon alırsam babama vereceğim. Ben bilgisayar istiyordum uzun süredir ailemden borsada para var onun yükselmesini bekliyorum. Bilgisayarım şu anda yok bilgisayar oyunlarını çok seviyorum ama ikisinden birini seçmem lazım telefonla fazla oyun oynayan biri değilim. Babam yurt dışında ve sıfır iPhone 14 Pro Max denk gelirse alacak bana lise 3'e gidiyorum yazın çalışacağım, telefonu şimdi alayım diyorum yazınd a bilgisayar toplamayı ddüşünüyor. Şimdi iPhone 14 Pro Max'i ne kadar süre kullanabilirim?
Sizin tercihiniz ne olurdu her türlü eleştiriye açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sonuçta telefonun görevi belli sınırı belli Iphone 14 almanın etrafa havam olsundan başka anlamı olmayacak. PC almak daha mantıklı.

Alacağı telefon düşük ya da bilgisayar yüksek olsa eyvallah da bu çok dengesiz bir kıyaslama. 3060 sistemin ederi nedir taş çatlasın 15K. iPhone 14 Pro Max yerine seçmek için 4070 Ti - 4080 sistem koymak gerekiyor.

iPhone 12 kullanıyorum gayet yeterli bir telefon zaten Apple her sene telefon çıkartıyor eğer uzun süreli kullanırım diyorsan al kaliteli telefon ve 10 sene idare eder ama eğer havam olsun triplerine giriceksen alma çünkü 1 ay sonra sıkılırsın telefondan ve 2024'te iPhone 15 tanıtıldığında havanda söner. Tavsiyem baban yurt dışından 14 Pro Max yurt dışında 28k lira falan herhalde iPhone 13 alsın 10k civarına bulur geri kalanınada zaten RTX 3060 sistem toplar bir taşla iki kuş vurursun.

Merhaba iyi sosyaller. Şu anda A23 kullanıyorum. Telefon alırsam babama vereceğim. Ben bilgisayar istiyordum uzun süredir ailemden borsada para var onun yükselmesini bekliyorum. Bilgisayarım şu anda yok bilgisayar oyunlarını çok seviyorum ama ikisinden birini seçmem lazım telefonla fazla oyun oynayan biri değilim. Babam yurt dışında ve sıfır iPhone 14 Pro Max denk gelirse alacak bana lise 3'e gidiyorum yazın çalışacağım, telefonu şimdi alayım diyorum yazınd a bilgisayar toplamayı ddüşünüyor. Şimdi iPhone 14 Pro Max'i ne kadar süre kullanabilirim?
Sizin tercihiniz ne olurdu her türlü eleştiriye açığım.

Bilgisayar piyasasının ben yaza kadar fırlayacağını pek düşünmüyorum açıkçası. En azından Apple ile kıyaslandığında öyle. Telefonu aradan çıkartıp yaz ayında sistem dizmeniz en mantıklısı. Apple yapmasa bile her ay düzenli olarak telefonların fiyatları şişiriliyor. Piyasa karaborsaya döndü iyice.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı