Kaynak atabilir misin? Fotoğraf ve işlemci konusunda S23u iPhone 14 Pro Max'tan çok daha iyi, testlerinde bunu görebiliyoruz çünkü
Ne yazdığımı tekrar okuyun. Fotoğraf ve Performans konusunda kıyaslama yapmadım. Video tarafında iPhone daha iyi dedim.
Performans konusunda iki cihazda da yıllarca sorun yaşamazsın. Uzun süre yazılım desteği ve kararlılık istiyorsan iPhone 14 Pro Max, kalem ve ekran kalitesi istiyorsan S23 Ultra.
Ayrıca iPhone 14 Pro Max video konusunda bir tık ileride. Diğer konularda birbirlerine yakınlar.
Kaynak atabilir misin? Fotoğraf ve işlemci konusunda S23u iPhone 14 Pro Max'tan çok daha iyi, testlerinde bunu görebiliyoruz çünkü
“Diğer konularda birbirlerine yakınlar” yargısını kullanarak çok da güzel kıyaslamış oldun. İlk önce yazdığınıza bir bakın sonra karşı tarafta suç arayın
Bu yazdığımdan:
Bunu çıkardın.
İki tarafında fanboyluğunu yapmaya gerek yok. Kalem isteyen Samsung; Instagram'da güzel hikaye paylaşmak isteyen iPhone alsın.
İşlemci konusunda S23U iPhone 14 Pro Max'tan çok daha iyi.
iPhone 14 Pro Max, ekran konusunda S23 Ultradan daha iyi diyorsunuz yani.
Ekranı ikiye ayırdım.iPhone 14 Pro Max, ekran konusunda S23 Ultradan daha iyi diyorsunuz yani.
Dynamic AMOLED 2X ile Samsung, burn-in riskini azalttığını söylüyor. Kanıtım yok tabii, orası ayrı. Ama AoD için kanıta gerek yok çünkü 14 Pro Max'te hareketli AoD yok ve bu da burn-in demek. Ama S23 Ultra'da ise AoD ekranı hareketli. Bu da burn-in riskini ortadan kaldırıyor.14 Pro Max'in iyi olduğu konular;
S23 Ultra'nın iyi olduğu konular;
- Ekran
- Hareketli AoD.
- 14 Pro Max'e nazaren düşük burn in riski.
Bence o Android cihazlara iyi bakılmamış veya siz gerçekten kötü cihazlarla karşılaştırma yapıyorsunuz. Mesela Samsung'un çıkardığı Note 4 hala taş gibi. Kendi kullandığım Mi Mix 2, 2017 yılında çıktı ama hala yağ gibi. Herhangi bir uygulamaya girerken 1sn içerisinde giriyor. Donma kasma gibi bir şey söz konusu bile değil. iOS'un yazılımına bir şey demiyorum ama benim için bu kadar para telefona vermek bile saçma.Böyle bir algı falan yok. Var, ama en azından benim için yok. Hiç bir Android cihaz IOS gibi olamıyor. Kağıt üstünde özellikleri daha iyi olsa da yazılım anlamında IOS'un ezici olduğunu biliyoruz. 5 senelik Android cihazın ekranı kaydırırken kasarken, iPhone 4'ün bile ekranı acayip akıcı. Sonuçta önemli olan kağıt üstü özellik değil, ne kadar uzun süre dayandığı. iPhone 6'yı ilk çıktığından beri hala çatır çutur kullanan insanlar var. Fakat çoğu Android o kadar dayanmıyor.
Cidden bunu yazdınız mı? Sanki Apple giriş seviyesinde cihaz üretiyor da onunla karşılaştırma yapıyorsunuz.Onlar iyi telefonlar o yüzden o kadar uzun süre gidebiliyorlar. Amiral gemisinden çok orta halli ve giriş seviyesi telefonlar o süre zarfından sonra pek iyi bir deneyim yaşatamıyorlar.
Bence o Android cihazlara iyi bakılmamış veya siz gerçekten kötü cihazlarla karşılaştırma yapıyorsunuz. Mesela Samsung'un çıkardığı Note 4 hala taş gibi. Kendi kullandığım Mi Mix 2, 2017 yılında çıktı ama hala yağ gibi. Herhangi bir uygulamaya girerken 1sn içerisinde giriyor. Donma kasma gibi bir şey söz konusu bile değil. iOS'un yazılımına bir şey demiyorum ama benim için bu kadar para telefona vermek bile saçma.
Cidden bunu yazdınız mı? Sanki Apple giriş seviyesinde cihaz üretiyor da onunla karşılaştırma yapıyorsunuz.
Böyle bir algı falan yok. Var, ama en azından benim için yok. Hiçbir Android cihaz iOS gibi olamıyor. Kağıt üstünde özellikleri daha iyi olsa da yazılım anlamında IOS'un ezici olduğunu biliyoruz. 5 senelik Android cihazın ekranı kaydırırken kasarken, iPhone 4'ün bile ekranı acayip akıcı. Sonuçta önemli olan kağıt üstü özellik değil, ne kadar uzun süre dayandığı. iPhone 6'yı ilk çıktığından beri hala çatır çutur kullanan insanlar var. Fakat çoğu Android o kadar dayanmıyor.