iPhone 14 Pro Max yerine sistem toplamak

237969

Kilopat
Geçenlerde 14 Pro Max almıştım halihazırda kullanıyorum. Satmak istesem 45kdan aşağı gitmez bu cihaz biliyorum ve aklımda bayağıdır şöyle üst düzey direksiyonlu 2K da oyun keyfi alacağım bir PC dizme hayali var ama mantıklı olur mu çok arada kaldım sizce mantıklı mı 40k ya direksiyonlu 2K monitörlü 3080'li bir sistem nasıl olur mantıklı mı? Var mı? Yapan veya öneren?

Bence telefondan daha çok eğlenirsin sonuçta ucuz bir telefonla pahalı bir telefonda yapabileceklerin neredeyse aynı ama bilgisayarda çok fark ediyor.

Çok garip bir kıyaslama. Birisi telefon birisi bilgisayar yani. Direksiyonumu yeni sattım birkaç ay kullandıktan sonra hevesi çok hızlı kaçıyor bence. Onun dışında bilgisayar daha mantıklı bence.

Telefonla fazla işin yoksa mantıklı.

Çok garip bir kıyaslama. Birisi telefon birisi bilgisayar yani. Direksiyonumu yeni sattım birkaç ay kullandıktan sonra hevesi çok hızlı kaçıyor bence. Onun dışında bilgisayar daha mantıklı bence.
Dizüstü mü masaüstü mü diye de kararsız kalıyorum.
Telefonla fazla işin yoksa mantıklı.
Hocam yok ama insanın elinde iyi bir cihaz olunca da güzel hissettiriyor.

Dizüstü mü masaüstü mü diye de kararsız kalıyorum.

Hocam yok ama insanın elinde iyi bir cihaz olunca da güzel hissettiriyor.

Evet o his güzel.

Oyun oynayacaksan ve evden pek çıkmıyorsan masaüstü ama çok gezip oyun oynuyorsan laptop ama laptop performansı daha az olur ve ağırlığından dolayı taşıması zor olabilir.

Hocam ben laptop kullanıyorum gayet memnunum Forza5'te şarja takılı 100 fps pilde 60 fps.

Ayrıca bir masaüstü bilgisayar var 13 yıllık hala cayır cayır çalışıyor oyun sunucusu kuruyorum ondan. Yani kısaca gezerim diyorsan laptop, gezmem diyorsan masaüstü.

masaüstü bilgisayarda donanım değişikliği çok daha ferah oluyor laptoplarda biraz zor ssd doldu benim bir hdd takıyım dedim anam ağladı masaüstü bilgisayarı senelerce yaşatırsın bir parçası bozulduğunda hemen değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…