E eren t Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 1 Eylül 2023 #2 Derin mor.
Cemsettin Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 219 1 Eylül 2023 #3 eren t dedi: Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Siyah kullandım. Simsiyah bir renk değil bilginiz olsun. Mor ışık altında güzel, karanlık ortamda çok beğenmiyorum. Bu seri renklerine alışamadım bir türlü.
eren t dedi: Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Siyah kullandım. Simsiyah bir renk değil bilginiz olsun. Mor ışık altında güzel, karanlık ortamda çok beğenmiyorum. Bu seri renklerine alışamadım bir türlü.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Uzay siyahı.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Siyah alın tüm kılıflarla güzel gitsin. Sizin yerinizde olsam bir tane de orijinal Apple deri kılıf alırdım. Telefona o kadar vermişim zaten.
Siyah alın tüm kılıflarla güzel gitsin. Sizin yerinizde olsam bir tane de orijinal Apple deri kılıf alırdım. Telefona o kadar vermişim zaten.
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 eren t dedi: Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... bence siyah s23ultra alın hocam karizma olursunuz (opsiyonel)
eren t dedi: Merhaba. iPhone 14 Pro almak istiyorum fakat siyah ve derin mor arasında çok kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... bence siyah s23ultra alın hocam karizma olursunuz (opsiyonel)
Emirr23 Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 Uzay siyahı veya derin mor.
Cemsettin Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 219 1 Eylül 2023 #8 ahmet can balcı dedi: Siyah alın tüm kılıflarla güzel gitsin. Sizin yerinizde olsam bir tane de orijinal Apple deri kılıf alırdım. Telefona o kadar vermişim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam deri hiç önermiyorum 3-4 ayda soyuldu. Tabiki bakım yapılırsa süre uzar.
ahmet can balcı dedi: Siyah alın tüm kılıflarla güzel gitsin. Sizin yerinizde olsam bir tane de orijinal Apple deri kılıf alırdım. Telefona o kadar vermişim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam deri hiç önermiyorum 3-4 ayda soyuldu. Tabiki bakım yapılırsa süre uzar.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 1 Eylül 2023 #9 Emirr23 dedi: Uzay siyahı veya derin mor. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi o ikisi arasında kalmış zaten.
Emirr23 dedi: Uzay siyahı veya derin mor. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi o ikisi arasında kalmış zaten.
E eren t Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #10 Emirr23 dedi: Uzay siyahı veya derin mor. Genişletmek için tıkla... Aralarında kaldım hocam zaten.