V VüReaL Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Sadece telefonu kapatıp açınca şarj oluyor, bunun çözümünü bilen var mı?
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 18 Temmuz 2024 #2 Şarj entegresinde problem olabilir. Şarj ettiğiniz kabloyu ve adaptörü değiştirip dener misiniz?
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 18 Temmuz 2024 #3 VüReaL dedi: Sadece telefonu kapatıp açınca şarj oluyor, bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şarj cihazında sıkıntı vardır.
VüReaL dedi: Sadece telefonu kapatıp açınca şarj oluyor, bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şarj cihazında sıkıntı vardır.
V VüReaL Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 Başka adaptör ve kablo ile de denedim fakat aynı, telefonu kapatıp açmadan şarj oluyor yazıyor fakat dolmuyor. 793692 dedi: Şarj cihazında sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca neden dolmaya başlıyor ama
Başka adaptör ve kablo ile de denedim fakat aynı, telefonu kapatıp açmadan şarj oluyor yazıyor fakat dolmuyor. 793692 dedi: Şarj cihazında sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca neden dolmaya başlıyor ama
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 18 Temmuz 2024 #5 VüReaL dedi: Başka adaptör ve kablo ile de denedim fakat aynı, telefonu kapatıp açmadan şarj oluyor yazıyor fakat dolmuyor. Kapatıp açınca neden dolmaya başlıyor ama. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi cihazın iç kısmında bir arıza oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi devam ediyor mu? Herhangi bir sıvı teması veya darbe yoksa garanti yardımcı olur diye düşünüyorum.
VüReaL dedi: Başka adaptör ve kablo ile de denedim fakat aynı, telefonu kapatıp açmadan şarj oluyor yazıyor fakat dolmuyor. Kapatıp açınca neden dolmaya başlıyor ama. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi cihazın iç kısmında bir arıza oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi devam ediyor mu? Herhangi bir sıvı teması veya darbe yoksa garanti yardımcı olur diye düşünüyorum.
V VüReaL Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 BlackGRY dedi: Söylediğim gibi cihazın iç kısmında bir arıza oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi devam ediyor mu? Herhangi bir sıvı teması veya darbe yoksa garanti yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Forumlar da yüzlerce kişi farklı modeller ile aynı sorunu yaşıyorlarmış, fakat çözümü belki burada bulurum diye yazmıştım ilgin için çok teşekkür ederim
BlackGRY dedi: Söylediğim gibi cihazın iç kısmında bir arıza oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi devam ediyor mu? Herhangi bir sıvı teması veya darbe yoksa garanti yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Forumlar da yüzlerce kişi farklı modeller ile aynı sorunu yaşıyorlarmış, fakat çözümü belki burada bulurum diye yazmıştım ilgin için çok teşekkür ederim
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #7 Cihazınızı DFU moduna alarak sıfırlayın. Düzelmezse sorun şarj entegresinde olabilir.
V VüReaL Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 KİNGSEMİH dedi: Cihazınızı DFU moduna alarak sıfırlayın. Düzelmezse sorun şarj entegresinde olabilir. Genişletmek için tıkla... DFU moduna nasıl alıyoruz
KİNGSEMİH dedi: Cihazınızı DFU moduna alarak sıfırlayın. Düzelmezse sorun şarj entegresinde olabilir. Genişletmek için tıkla... DFU moduna nasıl alıyoruz
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #9 VüReaL dedi: DFU moduna nasıl alıyoruz Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakabilirsiniz.