iPhone 14 Pro vs S23

S23 VS iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro

Oy: 43 79,6%
  • Samsung Galaxy S23

Oy: 11 20,4%

• Oy verenlerin toplamı
    54
Anladım hocam. Fiyat konusunda düşünürsek evet kesinlikle daha iyi bir cihaz. Ekran küçük gelebilir diye Pro Max ya da Ultra modeline bakmıştım ama dediğim gibi Ultra gözüme kötü görünüyor, Pro Max ise bütçemi aşıyor ondan dolayı S23 almak en mantıklısı gibi. Gerçi belki S23+ da alabilirim.

Piyasanın en iyi kamerasına sahip değil. Vivo X90 Pro, Xiaomi 13 Pro/Ultra gibi modellerde 1 inç kamera var. İmaj kalitesi olarak ne iPhone 14 Pro ne Galaxy S23 Ultra yanına dahi yaklaşamaz. Galaxy S23’ü nispeten daha da küçük olan sensörüyle saymıyorum bile.

Malesef ki ülkemizde yok. İç piyasada ki en iyi kameralı telefonlar s23 ultra ve ip14 pro olabilir.

iPhone 14 Pro.

"Geleceği daha parlak olmalı" maddesini okuyana kadar zaten ikisi de tatmin eder diye düşünüyordum. Ama en basit örneği bir telefon aksesuarcısında bile 100 tane iPhone kılıfı varsa 10 tane diğer kılıflardan var be kardeşim

Ultra olsa net S23 olabilirdi ama bu durumda bile ikiside üzmez zaten burada bulunan abartı yorumları kafana takmamalisin.

Geldi samsungcu.

Hocam tekrar yazıyorum ikisi de isteklerinizi karşılar ancak ülkemizde Samsung'a büyük bir ön yargı var. İnsanlar 3 5 bin liralık Samsung cihazlardan 20 25 bin liralık İphone cihazlara geçip dünya varmış, Android çöp falan dedikleri için onlara laf anlatamazsınız.
Örneğin ben S22 kullanıyorum insanların yarısı bana niye İphone 11 almadın vs. diye sordu hepsine tek tek anlatsam bile anlamıyorlar veya herhangi bir yerde masaya telefonu koyduğum zaman 5 6 bin liralık telefon zannediyorlar.
Yani size ikisi de uyar ama biraz daha gösterişli olsun derseniz 14 Pro alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…