iPhone 14 Pro vs Samsung Galaxy S23+

Salam aleykum. Bu iki cihaz arasında kaldım. (Samsung S23+ ve iPhone 14 Pro). Aralarında neredeyse 600 manatlıq fark var. Hangisi daha iyi bilemiyorum gönlüm ikisinden de yana. Şimdiye kadar farklı farklı cihazlar kullandım. Ama iPhone cihaz kullanmadım. 14 Pro almak istiyorum ama hem fiyatı Samsung'dan fazla hem de alırsam ne itiririm? Yanlış mı yaparım diye korkuyorum.
Bütçen varsa iPhone 15 serisini bekleyebilirsin. Arada ki fiyat farkı size göre fazlaysa S23+.

Hocam test videolarına ve özelliklerine bakınca S23 Ultra daha üstün duruyor. Arada ciddi fiyat farkı mevcut. Ve hiç Apple cihaz kullanmamış birisi olduğunuz için size göre en iyi tercih S23 Ultra olacaktır. Tabii ileride satmak istediginizde Apple kadar degerli olmayacak S23 ulta. (Ultra ile Plus modelini karistirmisim özür dilerim)

Bütçe varsa 15'i bekle, özellikleri dikkat çekici olmazsa 14 Pro alır geçersin.

Hocam test videolarına ve özelliklerine bakınca S23 Ultra daha üstün duruyor. Arada ciddi fiyat farkı mevcut. Ve hiç Apple cihaz kullanmamış birisi olduğunuz için size göre en iyi tercih S23 Ultra olacaktır. Tabii ileride satmak istediginizde Apple kadar degerli olmayacak S23+

S23 Ultra dememiş Plus ve Ultra farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı