iPhone 14 Pro'dan 15 Pro serisine yükseltmeye değer mi?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 14 Pro cihaza sahibim. Öyle aman aman bir ihtiyacım da yok, cihazı uzun süredir kullanıyorum, sıkılıyor insan bir yerden sonra. Hevesten 15 Pro, 15 Pro Max ile takaslamayı düşünüyorum. Mecbur normal olarak üstüne para vereceğim için çok da masraf yapmak istemiyorum. 15 Pro'ya yükseltmeye gerek var mı? Arada çok fark var mı?

14 Pro serisindeki pil sorunu bunlarda yok, biraz daha iyi kamera ve titanyum kasa güzelliği olacak. Kılıfla kullanıyorsanız onun da çok önemi yok, üstüne çok vermeyecekseniz alın ama pek lüzumlu değil.

14 Pro serisindeki pil sorunu bunlarda yok, biraz daha iyi kamera ve titanyum kasa güzelliği olacak. Kılıfla kullanıyorsanız onun da çok önemi yok, üstüne çok vermeyecekseniz alın ama pek lüzumlu değil.
Sarı sitede baktım biraz ilanlara,millet yurt dışı cihazlarla doldurmuş ilanları 20-25 k’ya satıyorlar.Yurt içi bulup da daha tam fiyat karşılaştırması bile yapamadım o şekilde.Tahmini olarak üstüne ne kadar koymam lazım takas yaparak ? Telefon 256 gb moru.

Şu anda 14 Pro cihaza sahibim. Öyle aman aman bir ihtiyacım da yok, cihazı uzun süredir kullanıyorum, sıkılıyor insan bir yerden sonra. Hevesten 15 Pro, 15 Pro Max ile takaslamayı düşünüyorum. Mecbur normal olarak üstüne para vereceğim için çok da masraf yapmak istemiyorum. 15 Pro'ya yükseltmeye gerek var mı? Arada çok fark var mı?

Gram gerek yok emin ol. O performans ı hissedemezsin bile yüksek ihtimal. Ne gerek var yani. Geçeceksen en kötü 16 serisi veya 17 serisi geç yoksa gereksiz olur. Hevesini atmak için farklı kılıf falan al yoksa paran boşuna gider başka bir şey olmaz yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı