iPhone 14 Pro'dan Samsung S24 Ultra'ya geçilir mi?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

iPhone 14 Pro kullanıcısıyım. Uzun zamandır Apple marka telefon kullanıyorum ama 14 Pro'nun batarya performansı bana kötü gelmeye başladı. Telefonu günlük çok aktif kullanan birisiyim. 14 Pro yerine S23 Ultra veya S24 ultraya geçmek mantıklı mı?

Teşekkürler.

Ekrandaki , işlemcideki , kameradaki ve bataryadaki farkı rahat hissedersin. S24 Ultra saydığım her konuda 14 Pro'dan önde. Yazılımı benim hoşuma gidiyor ancak sizi memnun etmeyebilir , sonuçta iOS'dan geçeceksiniz. Fakat sürekli İnstagram'a fotoğraf yollayan biriyseniz 14 Pro biraz daha başarılı o konuda. Bir tarafta kalite var , diğer tarafta yazılım. Seçim size kalmış. Birde S24 Ultra baya büyük ve kaba olduğunu düşündüğüm bir telefon. Benim A24 ile yan yana gelince bile ne kadar büyük olduğu anlaşılıyor. Dediğim gibi aradaki bu farklara dikkat ederek seçim yapın. 14 Pro'yu satsanız neredeyse sıfır S24 Ultra alabilecek kadar olursunuz.

iPhone'a sırf adı var diye o kadar para bayılmanın hiçbir mantığı yok. S24 Ultra'ya geçebilirsiniz, her yönden daha önde. Tavsiye ederim, güzel cihazdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…