IPhone 14, sosyal platformlarda kalite düşürüyor

ahmetironn

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce iPhone X’ten 14’e geçiş yaptım, ayarlarımı direkt olarak aktardım. 14’e geçtiğimden beri WhatsApp ve İnstagram da beklediğimden daha kötü bi sonuç alıyorum, X videoları ve fotoğrafları daha kaliteli yüklüyor desem yeridir. İnstagramda “Daha yüksek kalitede yükle” özelliğim açık olmasına rağmen video yüklediğimde resmen bulanık ve puslu çıkıyor fakat telefonun kendi galerisinde gayet güzel ve net görünüyor.

Apple 11'den sonra düz modellerde afallamaya başladı. 13, 14, 15 kamera tarafında özellikle çok sorun çıkarıyorlar. Kamera ayarlarını ellediniz mi hiç? Onlarla oynayın belki düzelir.

Apple 11'den sonra düz modellerde afallamaya başladı. 13, 14, 15 kamera tarafında özellikle çok sorun çıkarıyorlar. Kamera ayarlarını ellediniz mi hiç? Onlarla oynayın belki düzelir.
1080-60fps ve Yüksek verimlilik biçiminde kayıt alıyorum acaba En uyumlu olarak değiştirsem düzelir mi?

Yaklaşık 2 hafta önce iPhone X'ten 14'e geçiş yaptım, ayarlarımı direkt olarak aktardım. 14'e geçtiğimden beri WhatsApp ve Instagram da beklediğimden daha kötü bir sonuç alıyorum, X videoları ve fotoğrafları daha kaliteli yüklüyor desem yeridir. Instagram'da “Daha yüksek kalitede yükle” özelliğim açık olmasına rağmen video yüklediğimde resmen bulanık ve puslu çıkıyor fakat telefonun kendi galerisinde gayet güzel ve net görünüyor.

iOS sürümünüz nedir? Bir de ayaralatı kurcaladınız mı? Kalite düşme olayı aslında Apple için çok az yaşanan bir şey.

iOS sürümünüz nedir? Bir de ayaralatı kurcaladınız mı? Kalite düşme olayı aslında Apple için çok az yaşanan bir şey.
Ayarlar bu şekilde, iOS sürümüm 18.5.

Dosya Ekleri

• IMG_6506.png
    IMG_6506.png
    200,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6507.png
    IMG_6507.png
    157,8 KB · Görüntüleme: 18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı