Ben10Ultimate
Hectopat
Arkadaş iyi ki sadece model adı yazacaklar yazmasın diye belirtmişS24 tabiki.
Arkadaş iyi ki sadece model adı yazacaklar yazmasın diye belirtmişS24 tabiki.
15 PM kullaniyorum herhangi bi sorununu gormedim.iPhone 15 sorunlu bir cihaz alınmaz.
S24 güncellik, çekim gücü, performans, ekran, daha modern özelliklerinden dolayı iPhone 14'ten daha iyi bir cihaz.
Kamera performansı benzer.
Pil performansı olarak S24 çok az farkla önde.
iPhone 14 USB 2.0 kullanıyor o bile büyük eksi.
İsterseniz daha açabilirim şuan meşgulum.
Duz iphone alinmaz les.3 telefon arasından hangisi genel olarak daha iyidir? Neden? Sadece model yazacak olanlar yazmazsa daha iyi olur. Daha iyi olma sebebi önemli. Bütçe 3 telefon arasında önemli değil, başka model şu anda olmaz. Genel olarak bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum, ayrıyeten kamera ve şarj süresi olarak da değerlendirir misiniz?
@Jeffbezos
@GucukBey
@slydvl
@665434
Dikkat etmemişim.Arkadaş iyi ki sadece model adı yazacaklar yazmasın diye belirtmiş![]()
3 telefon arasından hangisi genel olarak daha iyidir? Neden? Sadece model yazacak olanlar yazmazsa daha iyi olur. Daha iyi olma sebebi önemli. Bütçe 3 telefon arasında önemli değil, başka model şu anda olmaz. Genel olarak bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum, ayrıyeten kamera ve şarj süresi olarak da değerlendirir misiniz?
@Jeffbezos
@GucukBey
@slydvl
@665434
Müsait olduğunuz bir zamanda bilgilenmek isterim.iPhone 15 sorunlu bir cihaz alınmaz.
S24 güncellik, çekim gücü, performans, ekran, daha modern özelliklerinden dolayı iPhone 14'ten daha iyi bir cihaz.
Kamera performansı benzer.
Pil performansı olarak S24 çok az farkla önde.
iPhone 14 USB 2.0 kullanıyor o bile büyük eksi.
İsterseniz daha açabilirim şuan meşgulum.
Var. Batarya ve ekran çzünürlüğü. S24 te pixelleri görebilirsiniz. IOS olması, stabil fps vermesi.İphone modellerinin hiç daha iyi olduğu noktalar yok mu? Kamera ve şarj olarak da karşılaştırma yapar mısınız?
İki telefonda FHD+ ekrana sahip ve biri 460 diğeri 418PPI pixel yoğunluğunda. Aradaki farkı mikroskopla görebilirsiniz belki.Var. Batarya ve ekran çzünürlüğü. S24 te pixelleri görebilirsiniz. IOS olması, stabil fps vermesi.
Bataryada S24 üstün.Var. Batarya ve ekran çzünürlüğü. S24 te pixelleri görebilirsiniz. IOS olması, stabil fps vermesi.
Var. Batarya ve ekran çzünürlüğü. S24'te pixelleri görebilirsiniz. iOS olması, stabil FPS vermesi.
Müsait olduğunuz bir zamanda bilgilenmek isterim.
Detaylıca bilgi veren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Selametle.
15 PM kullanıyorum herhangi bir sorununu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.