iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Hem S24 Ultra kullanıyorum hem de 16 Pro Max. Fanboyluk meselesine gelince markaları babanızın markası gibi savunmayın gün gelir o markadan tokadı yersiniz hocam.
Ben markayı değil doğru olanı savunuyorum.

Kılıf kullanırsın koruyucu kullanırsın dikkat edersen bir şey olmaz. iPhone kötülemek için bir sebep değil arka cam.

Çok ama çok haklısınız hocam ben nasıl aklıma getiremedim bunu tüh tüh tüh... Cidden dalgamı geçiriyorsunuz kılıfın içinde bile kırılıyor gidin biraz YouTube'da test videosu izleyin.(!)

Apple'ya da Samsung fakr etmez IPhone'daki batarya eskiyorda Samsung'daki eski miyor mu sence.

Apple kadar hızlı değil orası çok kesin. Fakat Samsung'da batarya daha fazla götürüyor.(stok halinde)

Ben markayı değil doğru olanı savunuyorum.

Doğru olan diye bir şey yok herkesin kendine göre ihtiyaçları var. Benim işimi iPhone görüyorsa onu alırım Samsung görüyorsa onu alırım. Biri diğerinden üstün değil ikisi de amiral segmentin en iyileri idi şimdiye kadar. Lakin çinliler ikisini de öldürdü siz Samsung savunuculuğu yaparken orada Vivo X200 Pro Mini duruyor. Küçücük kasaya adamlar 6000 mAh batarya koyup üstüne de hızlı şarj koydular. Kamera sisteminden bahsetmiyorum bile. Hem Apple hem Samsung tembelleşti her sene aynı etlefonları görüyoruz ha S25 Ultra çıkınca alacak mıyım evet alacağım çünkü benim işimi o görüyor.

Doğru olan diye bir şey yok herkesin kendine göre ihtiyaçları var. Benim işimi iPhone görüyorsa onu alırım Samsung görüyorsa onu alırım. Biri diğerinden üstün değil ikisi de amiral segmentin en iyileri idi şimdiye kadar. Lakin çinliler ikisini de öldürdü siz Samsung savunuculuğu yaparken orada Vivo X200 Pro Mini duruyor. Küçücük kasaya adamlar 6000 mAh batarya koyup üstüne de hızlı şarj koydular. Kamera sisteminden bahsetmiyorum bile. Hem Apple hem Samsung tembelleşti her sene aynı etlefonları görüyoruz ha S25 Ultra çıkınca alacak mıyım evet alacağım çünkü benim işimi o görüyor.
Bu konuda siz haklısınız her yıl aynı şey... İkiside 3 kameralı bundan başka birde işlemci değişiyor bunuda sanki rönesans gibi gözümüze sokuyorlar o konuda çok haklısınız birşey diyemem...

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 FE veya Ultra. Boşuna Apple almayın hocam sizi en fazla 3 yıl götürür yeni modelleri ama S24 veya S23 sizi 5-6 yıl götürecektir.

iPhone 15 3 yıl mı götürür 😂😂 iPhone 11 çıkalı 6 7 yıl oldu ve hala güncelleme alıyor insanalra Samsung önerip durmayın adam iPhone soruyor siz Samsung diyorsunuz.

Geri
Yukarı